Zamislite sledeću situaciju

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Odkaz i durenje zbog radnog stola

Trenutno sam u velikom restrukturiranju kancelarije ili prostora

Jedno radno mjesto (15 sati mjesecnog rada) je iz moje kancelarije izmesteno u drugu prostoriju

Sad je gospodin dao otkaz uz rijeci “ja to sebi neću dozvoliti da ti mene želiš u drugu prostoriju”

Pitam gde je ustvari problem balkanski samo kazuje “ja to sebi neću dozvoliti”

Ostavio ključ i otišao

Upetljala se i majka pukao mi film

Zašto je ispala tolika tragedija ? I gde sam pogrešila ?

IMG_5115.jpeg

Nisu dala baš ceo opis situacije. Sve što sam pohvatao je da postoji kolega, da postoji sto i da postoji neko iseljavanje iz prostorije i kolega koji se ljuti i daje otkaz povodom toga. O čemu se radi tačno?

Moja zamjenica sjedi sad samnom zajedno u mojoj kancelariji a brata koji radi na 15 sati mjesecno sam iselila u sobu /kancelariju pored mene

Moja zamjenica sjedi sad samnom zajedno u mojoj kancelariji a brata koji radi na 15 sati mjesecno sam iselila u sobu /kancelariju pored mene
Zar ne možete to "bratski" da rešite vas dvoje? Nekako mi je ta reakcija iole prenagljena. Tu može biti puno faktora u igri. Možda smatra da mu kao muškarcu narušavaš dostojanstvo jer ti, žena, izbacuješ njega, muškarca, iz kancelarije. U kakvim si odnosima sa bracom? Ako nije tajna. :kafa:

Zar ne možete to "bratski" da rešite vas dvoje? Nekako mi je ta reakcija iole prenagljena. Tu može biti puno faktora u igri. Možda smatra da mu kao muškarcu narušavaš dostojanstvo jer ti, žena, izbacuješ njega, muškarca, iz kancelarije. U kakvim si odnosima sa bracom? Ako nije tajna. :kafa:

Dobro

Da se razumemo nisam mu radno mjesto premestila na ulicu gde pada kiša već u kancelariju pored , mnogo svetlosti jer ima dva prozora , lepo sam namestila ima i cveća

Jedno radno mjesto (15 sati mjesecnog rada) je iz moje kancelarije izmesteno u drugu prostoriju

Sad je gospodin dao otkaz uz rijeci “ja to sebi neću dozvoliti da ti mene želiš u drugu prostoriju”

Ostavio ključ i otišao

Pogledajte prilog 1432470
Malo čudno moram da priznam.
Postoji nekoliko situacija.

1) Nešto je jako nezadovoljan i iznerviran tobom i ovo mu je bila poslednja stvar pa je puko i samo povod za durenje
2) Nešto je jako nezadovoljan i iznerviran nekim desetim stvarima i iskaljuje bes na tebi - ovo je karakteristično za slabije i nezrele ljude kad na nekim koji nisu najbliži iskaljuju bes i tako sa mnogima kvare odnose.
3) Treća opcija, a ujedno i najgora je da tvoj brat ima neki nedostatak zdravog razuma i pravilnog razmišljanja pa je puko ko zna kako i zašto.

Gde postoje takvi poslovi od 15 sati mesečnog rada? Valjda je neka norma 40 sati nedeljno? Još obezbeđen i radni prostor. To znači samo da je prijavljen za socijalno i zdravstveno.

Što se tiče njegove ljutnje, naljutio se s pravom. Do juče je imalo mesta za njega a sada odjednom nema.

Mi smo veliki individualci, jaki pojedinacno. Nismo dobri u porodicnim biznisima. Najbolje je nemati sa porodicom, familijom nista poslovno jer sve shvataju licno a malo mleka daju.

Poslovno, samo stav vodi do uspeha. Ovo moze, ovo ne moze. Da, ne. Pregovori su cesto gubljenje vremena jer su stvari jednostavne.

Malo čudno moram da priznam.
Postoji nekoliko situacija.

1) Nešto je jako nezadovoljan i iznerviran tobom i ovo mu je bila poslednja stvar pa je puko i samo povod za durenje
2) Nešto je jako nezadovoljan i iznerviran nekim desetim stvarima i iskaljuje bes na tebi - ovo je karakteristično za slabije i nezrele ljude kad na nekim koji nisu najbliži iskaljuju bes i tako sa mnogima kvare odnose.
3) Treća opcija, a ujedno i najgora je da tvoj brat ima neki nedostatak zdravog razuma i pravilnog razmišljanja pa je puko ko zna kako i zašto.

Kad sam otvarala firmu hteo je da ulozi i da se pola vodi na njemu

Ja to nisam htela iz više razloga

1. duri se cijelog života
2. I sama nisam znala gde će me put odvesti otvorila sam 2020 u martu a tad se svjet zaustavio i nismo znali koliko dugo će da traje niti kako će dvd to da se završi! Uspjeti ili pasti ako padnem pala sam sama
3. Duri se

Ostavio ključ i otišao

Pogledajte prilog 1432470

Trebala je ona to da bije na vreme a ne da razmazi.

Prva greska ti je sto u tudjoj drzavi radis sa nasim ljudima i to sa familijom.
Mozda je trebalo da pricas sa njim pre selidbe kad vec radite zajedno.

Trebala je ona to da bije na vreme a ne da razmazi.

Prva greska ti je sto u tudjoj drzavi radis sa nasim ljudima i to sa familijom.
Mozda je trebalo da pricas sa njim pre selidbe kad vec radite zajedno.
prichala sam sa njim u maju /junu i rekla sam shta zhelim da uradim i znao je da cu da izmestim njegov radni sto

i sve to sam proshlu srijedu odradila i danas kad je doshao "pogorishe sve lampice i kurcshlus"

Back