Zamislite da nasledite milione

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.944
Da li ste ikada maštale o milionskom nasledstvu i nekom drugom milionskom dobitku ,šta biste uradili sa tolikim parama. :)

Na šta biste ih trošili i kako ?

rows-of-dollars-bundles-background-19722556_16x9.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Igram eurojackpot pa da me usere, recimo da je to isto kao i nasljedstvo.
Uglavnom bi se moj postupak sveo na:

Lijepo bi promjenio ime, prezime i preselio preko bare na PNW ili jos bolje, Rocky Mountainse.
Zapadna Nevada (onaj prohladni dio na granici s Narodnom Republikom Kalafonjrijom) isto je super, Zapadna Montana ili Zapadni Wyoming, Colorado mi je vec previse demokratski.
Kupio neku luksuznu brvnaru, zivio s norveskim sumskim i Maine Coon mackama, imao punu kucu oruzja kao pravi slobodarski Jamericanin i pucao bi po svakom nesretniku koji bi mi zalutao na posjed.
Ako bi dobio drzavljanstvo, registrirao bi se kao glasac Libertarijanske stranke.

Kad god kupim evropski loto ja to prije izvlačenja rasporedim . :) Nikakav novi posao,kamena kuća na nekoj obali za mene i neki dinar da se ima. Sve ostalo bih podijelila.
Овако некако и ја. Не бих битно другачије живела него до сада. Само мање напето. И доста би било подељено.

Da li ste ikada maštale o milionskom nasledstvu i šta biste uradili sa tolikim parama. :)

Ja sam odavno smislila ako dobijem na lotou sta bih
I sracunala sam, treba mi 4 mil, taman
1 mil da otvorim azile
1 mil da ulozim u biznise razne, mora se zaradjuue i radi brate
1 mil da sprcam na put oko sveta
1 mil da zakljucam u sef za crne dane ako mi propadnu biznisi ili neka bolestina skupa udari i sl....

Voila!
Sve sam ja to lepo smislila, samo jos da uplati stipsa tiket! :lol:

O nasledjivanju miliona nisam nikad razmisljala, nemam ja takve misli da neko pandrkne ja da se ovajdim, najela sam se tih gorkih pilula u zivotu, nisu to misli koje meni prolaze kroz glavu kao nesto pozitivno i neka sreca
Drzim se loto srecke koju ne uplacujem :lol:

1 mil da otvorim azile
1 mil da zakljucam u sef za crne dane ako mi propadnu biznisi ili neka bolestina skupa udari i sl....

Voila!

O nasledjivanju miliona nisam nikad razmisljala, nemam ja takve misli da neko pandrkne ja da se ovajdim, najela sam se tih gorkih pilula u zivotu, nisu to misli koje meni prolaze kroz glavu kao nesto pozitivno i neka sreca
И ја сам тако о Лото седмици, па као прво све да скућим, од себе и детета, преко маме до тетке и њене деце. А онда полако на друге стране...

И ја сам тако о Лото седмици, па као прво све да скућим, од себе и детета, преко маме до тетке и њене деце. А онда полако на друге стране...
Jednom sam samo uplatila u zivotu, onako fore radi, bas kad je dobitak bio 4 mil, pre par god, 6 kolona sam uplatila, nisam cak ni dobila zamenu a to je vljada bilo na 3 broja pogodjana, dakle sve je receno :rotf:

Ako treba me pogodi saksija zabicinih orhideja na sred pustinje desice se, ali loto ni zamena :lol:

1 mil da otvorim azile

Voila!

А шта ако добијеш 2 мЕлеона, шта прецртаваш...или сразмерно опет делиш?

Da li ste ikada maštale o milionskom nasledstvu i šta biste uradili sa tolikim parama. :)

Bilo je emisija na tu temu, obicno ne bude narocit hepi end za dobitnike.
Sta znam. Bratski bih razdijelila. Od svog dijela kupila bitkoine, kojima bi narednog dana pala vrijrdnost bar duplo, pa bih kukala ovima koji bi bili puni razumijevanja za moju muku:lol:
Ili dodjem na krstu, ljudi propala sam, ostalo mi samo pola miliona.

1.Kuća po sopstvenom nacrtu na mestu gde sam oduvek želela , da odem iz ove vuko....bine...
2.Azil , obavezno , za životinje , savršeno opremljen
3.Neko putovanje koje nisam imala prilike da ostvarim..
4.Otvorila bih sopstvenu kreativnu ili sličnu firmicu ....
ostalo....Štekovanje i sefiranje za pristojan život.....

Da...Možda bih napravila nekog svog klona....

Jednom sam samo uplatila u zivotu, onako fore radi, bas kad je dobitak bio 4 mil, pre par god, 6 kolona sam uplatila, nisam cak ni dobila zamenu a to je vljada bilo na 3 broja pogodjana, dakle sve je receno :rotf:

Ako treba me pogodi saksija zabicinih orhideja na sred pustinje desice se, ali loto ni zamena :lol:
Ја играм повремено, увек исте бројеве. Али се не надам, не знам ни зашто играм.
Ионако прате где је најмање уплата, па после ко зна колико кола пусте да баш ту буде 7. да се народ прими.

Bilo je emisija na tu temu, obicno ne bude narocit hepi end za dobitnike.
Sta znam. Bratski bih razdijelila. Od svog dijela kupila bitkoine, kojima bi narednog dana pala vrijrdnost bar duplo, pa bih kukala ovima koji bi bili puni razumijevanja za moju muku:lol:
Ili dodjem na krstu, ljudi propala sam, ostalo mi samo pola miliona.
Ima ona fora isto sam bio srecan i sa 48 mil i sa 50 mil, znaci nije sve u parama :lol:

А шта ако добијеш 2 мЕлеона, шта прецртаваш...или сразмерно опет делиш?
Pa delim srazmerno
Ali hbg azili i cela ta prica sa izdrzavanjem silnih zovotinjaca je neprofitan momenat, to jede pare, koliko god da imas malo je, onda bih morala da se stisnem na druge stvari da bi ostalo za to sto vise

Ima ona fora isto sam bio srecan i sa 48 mil i sa 50 mil, znaci nije sve u parama :lol:
Мени је супер фора, а и животна лекција оно о рибару који пеца, а поред га неки богаташи саветују да од упецане рибе купи мрежу којом ће хватати више, па од тог улова штеди за чамац, касније за бродић и запосли још неког, а када се довољно посао развије да седне, пеца и ужива.
А он на то- ја већ пецам и уживам.
:lol: :heart:

Back