- Poruka
- 387
sve ukazuje na jedno - kabinet sada vec bivseg premijera Kostunice dr Vojslavahajde da se to ispita
Jel to rekao insajder u epizodi:"Voja ispalio treci metak"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve ukazuje na jedno - kabinet sada vec bivseg premijera Kostunice dr Vojslavahajde da se to ispita
-jeste
-nemoj da se lazemo sta je politika ldpa
-zna se koncept decentralizacije ldpa
-u opstem smislu lustracija znaci razresavanje sa prosloscu, a ako ti naravno mislis samo na Slobu, a ne na Klintona i Busa.
-nema potrebe da citam i to ne treba da bude slobodan izbor. Ako ces ti da prodajes svoje telo po ulicama, da duvas ili da budes *****, makar nemoj da zarazavas okolinu oko sebe.
Mislio sam na fondove za ljudska prava koje si spomenuo! Ne pravi se glup!
Da na Atlasu vidim sve vecu i vecu Ameriku!
koncept decentralizacije je ekonomska decetralizacija...ali kao sto rekoh zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju...
Jel to rekao insajder u epizodi:"Voja ispalio treci metak"?
Znaci Beogradjani su paraziti koji potkradaju drzavni budzet?
Eto, zbog ovakvih komentara neki prebacuju mladim skojevcima iz LDP da su drogirani.
- ni ti ni ja ne znamo to jer do sada nije zvanicno otkriveno... ali dace bog pa cemo saznati... kakav god bude bio rezultat ja cu ga postovati...
- ne lazemo se, tj mozda ti lazes, ja ne lazem...
- koncept decentralizacije je ekonomska decetralizacija...ali kao sto rekoh zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju...
- pitanje je bilo vezano za korupciju... lustracija korumpiranih ljudi
- ko zarazava okolinu? Imas ti pravo da radis sa sobom sta hoces i da se ubijes i bilo sta, a narkotici su dozvoljeni ako su za licnu upotrebu... u cemu je razlika izmedju toga da imamo pregled koliki je broj ljudi koji koriste narkotike [ovde se odnosi na marihuanu posto bi ostali opijati ostali zabranjeni za trgovinu...] a sada imamo rupu u zakonu povodom toga...
pa jasno je svima ko zataskava ubistvo...ko je jedini mogao da smiri pomahnitale crvene beretke, ko smenjuje sudije itd...![]()
Nemoj sad da se vadis, pogotovo ne tako nevesto, k'o pile iz kucina.
Lepo si povukao parelelu izmedju Beogradjanina ogrezlog u kriminalu i ljudi iz drugih gradova Srbije.
Ko je najvise boravio u Silverovoj i ko ju je brze bolje srusio?
-Slazem se
-LjDP istina je za mene laz
-"zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju"-malopre pomenuta LjDP istina
-trebao si reci korupcija, posto je lustracija malo siri pojam, informisi se
-znamo koliko je narkomana, koliko je i glasaca LjDPa znaci oko 200000. Mnogo je, to terba iskoreniti.
Zasto je onda bitno napomenuti da je iz Beograda?
Nije mi jasno,kako coveka(Jovanovic C.) koji je cisti revolucionar-demagog,moze neko da uporedjuje sa socijalnom pravdom,redom,mirom itd.Pa znamo ko je pregovarao sa Slobom o predaji, ko je pocepao mihajlovicevu ostavku, ko je imao dovoljno hrabrosti i volje da se razracuna koliko je u to vreme bilo moguce...
a ovo drugo sigurno nije ldp jer je ceda tad bio izvan ds-a a ldp nije bio osnovan...

Pa znamo ko je pregovarao sa Slobom o predaji, ko je pocepao mihajlovicevu ostavku, ko je imao dovoljno hrabrosti i volje da se razracuna koliko je u to vreme bilo moguce...
a ovo drugo sigurno nije ldp jer je ceda tad bio izvan ds-a a ldp nije bio osnovan...

Nije mi jasno,kako coveka(Jovanovic C.) koji je cisti revolucionar-demagog,moze neko da uporedjuje sa socijalnom pravdom,redom,mirom itd.![]()
U Srbiji se svasta moze! U svakoj drugoj drzavi bi takav covek bio uhapsen!
Zamana teza, pitanje je ko je boravio u Silverovoj?
Spasi Srbiju i ubi se Kostunice, Kostunice!![]()
Nije mi jasno,kako coveka(Jovanovic C.) koji je cisti revolucionar-demagog,moze neko da uporedjuje sa socijalnom pravdom,redom,mirom itd.![]()
kao sto vidis napisao sam takodje i "iz EU"... tako da nemoj ti da se pravis glup ja tacno znam sta sam rekao...
Moja greska, ali svejedno i EU zajedno sa Amerikom prosipa pravdu(krv) po svetu.
rekla-kazala![]()