ZAMISLIMO III

-jeste
-nemoj da se lazemo sta je politika ldpa
-zna se koncept decentralizacije ldpa
-u opstem smislu lustracija znaci razresavanje sa prosloscu, a ako ti naravno mislis samo na Slobu, a ne na Klintona i Busa.
-nema potrebe da citam i to ne treba da bude slobodan izbor. Ako ces ti da prodajes svoje telo po ulicama, da duvas ili da budes *****, makar nemoj da zarazavas okolinu oko sebe.

- ni ti ni ja ne znamo to jer do sada nije zvanicno otkriveno... ali dace bog pa cemo saznati... kakav god bude bio rezultat ja cu ga postovati...
- ne lazemo se, tj mozda ti lazes, ja ne lazem...
- koncept decentralizacije je ekonomska decetralizacija...ali kao sto rekoh zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju...
- pitanje je bilo vezano za korupciju... lustracija korumpiranih ljudi ;)
- ko zarazava okolinu? Imas ti pravo da radis sa sobom sta hoces i da se ubijes i bilo sta, a narkotici su dozvoljeni ako su za licnu upotrebu... u cemu je razlika izmedju toga da imamo pregled koliki je broj ljudi koji koriste narkotike [ovde se odnosi na marihuanu posto bi ostali opijati ostali zabranjeni za trgovinu...] a sada imamo rupu u zakonu povodom toga...

Отказује се Гаасни споразум са Русима
Србија признаје Косово
Србија Признаје Санџак републику
Србија признаје Независну Државу Војводину
Остаатак Србије и званично постаје Словеначко - Хрватска Колонија

Znaci Beogradjani su paraziti koji potkradaju drzavni budzet?

Eto, zbog ovakvih komentara neki prebacuju mladim skojevcima iz LDP da su drogirani.

ti mora da si drogiran, to su stvari odvojene sa "i" a ne zarezom ili cak bez zareza...znas tacno na sta sam mislio...

Ako ne znas kako funkcinise prikupljanje poreza ja ti oprastam ali nemoj diskutovati molim te -zbunjujes ljude ;);)

- ni ti ni ja ne znamo to jer do sada nije zvanicno otkriveno... ali dace bog pa cemo saznati... kakav god bude bio rezultat ja cu ga postovati...
- ne lazemo se, tj mozda ti lazes, ja ne lazem...
- koncept decentralizacije je ekonomska decetralizacija...ali kao sto rekoh zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju...
- pitanje je bilo vezano za korupciju... lustracija korumpiranih ljudi ;)
- ko zarazava okolinu? Imas ti pravo da radis sa sobom sta hoces i da se ubijes i bilo sta, a narkotici su dozvoljeni ako su za licnu upotrebu... u cemu je razlika izmedju toga da imamo pregled koliki je broj ljudi koji koriste narkotike [ovde se odnosi na marihuanu posto bi ostali opijati ostali zabranjeni za trgovinu...] a sada imamo rupu u zakonu povodom toga...

-Slazem se
-LjDP istina je za mene laz
-"zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju"-malopre pomenuta LjDP istina
-trebao si reci korupcija, posto je lustracija malo siri pojam, informisi se
-znamo koliko je narkomana, koliko je i glasaca LjDPa znaci oko 200000. Mnogo je, to terba iskoreniti.

Ko je najvise boravio u Silverovoj i ko ju je brze bolje srusio?

Pa znamo ko je pregovarao sa Slobom o predaji, ko je pocepao mihajlovicevu ostavku, ko je imao dovoljno hrabrosti i volje da se razracuna koliko je u to vreme bilo moguce...

a ovo drugo sigurno nije ldp jer je ceda tad bio izvan ds-a a ldp nije bio osnovan...

-Slazem se
-LjDP istina je za mene laz
-"zivis u bg i parazitiras na budzetu pa ti ne smeta sto se ostali gradovi u Srbiji sporo razvijaju"-malopre pomenuta LjDP istina
-trebao si reci korupcija, posto je lustracija malo siri pojam, informisi se
-znamo koliko je narkomana, koliko je i glasaca LjDPa znaci oko 200000. Mnogo je, to terba iskoreniti.

pitanje je bilo kako resiti korupciju...meni je to dovoljno jasno...i hvala, ali ja sam dovoljno dobro informisan oko stvari o kojima pisem ;)

Zasto je onda bitno napomenuti da je iz Beograda?

zato sto se najveci deo prikupljenih sredstava iz budzeta opstina u Srbiji priliva...pogadjaj... u Beograd :D iz kojih on kasnije deo toga rasporedjuje po opstinama...

Postoje i ljudi koji zive negde na drugom mestu u Srbiji i parazitiraju na budzetu...Ali kad vidim koliko je zagrizao za to onda sam prosto siguran da imamo dvostruki slucaj :D

Pa znamo ko je pregovarao sa Slobom o predaji, ko je pocepao mihajlovicevu ostavku, ko je imao dovoljno hrabrosti i volje da se razracuna koliko je u to vreme bilo moguce...

a ovo drugo sigurno nije ldp jer je ceda tad bio izvan ds-a a ldp nije bio osnovan...
Nije mi jasno,kako coveka(Jovanovic C.) koji je cisti revolucionar-demagog,moze neko da uporedjuje sa socijalnom pravdom,redom,mirom itd.:?:

Zamana teza, pitanje je ko je boravio u Silverovoj?

Spasi Srbiju i ubi se Kostunice, Kostunice! :mrgreen:

Back