- Poruka
- 387
ok, svi pravimo greske
Pojedine clanice EU, ali ne kao EU nego kao NATO to rade, rat u Iraku itd koje ja osudjujem...
Jedna Francuska je u NATOu, a druga u EU...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, svi pravimo greske
Pojedine clanice EU, ali ne kao EU nego kao NATO to rade, rat u Iraku itd koje ja osudjujem...
Ne to je cinjenica a "Kostunica je ubio Djindjica" i "radikali nas vode u izolaciju" je rekala-kazala odnoso cista propaganda!
Jedna Francuska je u NATOu, a druga u EU...![]()
opet rekla-kazala
Parole i politecke poruke koje izgovara Jovanovic su cisto revolucionarno-demagoske!
Ni jedna politicka partija u svetu to ne moze da ostvari bez jake i velike finansiske podrske.A time se vracamo na pocetak;onaj ko finansira taj vodi politiku a onaj sto prica je radnik(dobro placen)!!!
ne, ali je Francuska ratovala pod nato zastavom a ne pod Eu zastavom...Eu nije vojna alijansa za razliku od Nato-a
Opet se pravis glup... Tezimo EU cije su Francuska, Vel. Britanija i sl. clanice koje istovremeno ratuju u Iraku! Francuska ratuje pod zastavom Francuske! Sta ti nije jasno?
to je demagogija...nemas dokaze
a ovo gore je uticanje javnog servisa na svest gastarbajtera![]()
ne pravim se glup nego tako jeste... Nije u Iraku ratovala francuska i V.B. nego je ratovao Nato pod zastavom Natoa... Isto tako nije ratovao EU...
EU nije vojna alijansa jos jednom da spomenem...
Moja greska, ali svejedno i EU zajedno sa Amerikom prosipa pravdu(krv) po svetu.
Ti si izgleda stvarno glup! Jos mi reci da nas nije bombardovala Amerika!
Ovo za da EU nije vojna alijansa se slazem i ne znam zasto spominje to, posto ja suprotno nisam rekao tako da ne znam kome naglasavas.
oprosti meni gresnome
oprastam ti i ovaj put
Bombardovao nas je Nato a ne Amerika![]()
Bombardovao nas je Nato a ne Amerika![]()
ne pravim se glup nego tako jeste... Nije u Iraku ratovala francuska i V.B. nego je ratovao Nato pod zastavom Natoa... Isto tako nije ratovao EU...
EU nije vojna alijansa jos jednom da spomenem...
Priznaj gresku, nije tako tesko...