ZAMISLIMO III

opet rekla-kazala

Parole i politecke poruke koje izgovara Jovanovic su cisto revolucionarno-demagoske!
Ni jedna politicka partija u svetu to ne moze da ostvari bez jake i velike finansiske podrske.A time se vracamo na pocetak;onaj ko finansira taj vodi politiku a onaj sto prica je radnik(dobro placen)!!!

Parole i politecke poruke koje izgovara Jovanovic su cisto revolucionarno-demagoske!
Ni jedna politicka partija u svetu to ne moze da ostvari bez jake i velike finansiske podrske.A time se vracamo na pocetak;onaj ko finansira taj vodi politiku a onaj sto prica je radnik(dobro placen)!!!

to je demagogija...nemas dokaze ;)

a ovo gore je uticanje javnog servisa na svest gastarbajtera ;)

Opet se pravis glup... Tezimo EU cije su Francuska, Vel. Britanija i sl. clanice koje istovremeno ratuju u Iraku! Francuska ratuje pod zastavom Francuske! Sta ti nije jasno?

ne pravim se glup nego tako jeste... Nije u Iraku ratovala francuska i V.B. nego je ratovao Nato pod zastavom Natoa... Isto tako nije ratovao EU...

EU nije vojna alijansa jos jednom da spomenem...

ne pravim se glup nego tako jeste... Nije u Iraku ratovala francuska i V.B. nego je ratovao Nato pod zastavom Natoa... Isto tako nije ratovao EU...

Ti si izgleda stvarno glup! Jos mi reci da nas nije bombardovala Amerika!

Ovo za da EU nije vojna alijansa se slazem i ne znam zasto spominje to, posto ja suprotno nisam rekao tako da ne znam kome naglasavas.

story98cb219e6e00f5b5359f7986fb5587d9.jpg

13.jpg

Back