Alisa u zemlji čuda Buduća legenda Poruka 26.396 15.03.2016. u 21:00 - Zamisli sledeću situaciju #51 Ja nikad nisam ni bila prvi izbor. Više sam grožđe. I to kiselo.
mizaca Poznat Poruka 8.743 16.03.2016. u 22:25 - Zamisli sledeću situaciju #52 NIKAD.Bolje je naci postenog retarda.Ili prva ili nikakva.......Vidite kako covjek sam sebi i dize i obara cijenu............
NIKAD.Bolje je naci postenog retarda.Ili prva ili nikakva.......Vidite kako covjek sam sebi i dize i obara cijenu............
Earring Elita Banovan Poruka 21.131 16.03.2016. u 22:32 - Zamisli sledeću situaciju #53 Bitno je da je izbor onaj koji te čini zadovoljnim. Nije bitna klasa pošto to ne postoji il mu valjas ili ne, što važi i za njega
Bitno je da je izbor onaj koji te čini zadovoljnim. Nije bitna klasa pošto to ne postoji il mu valjas ili ne, što važi i za njega
G gost 287528 Elita Poruka 20.347 16.03.2016. u 22:34 - Zamisli sledeću situaciju #54 RužnaKoLopov: Da li biste pristali na tipa dje tačno znate da ste mu drugi izbor ! Znaći hteo je jagode prve klase al nije mogo da ih savlada i sad vija vas a vi mu dodjete jagode druge klase Znaći ja nebi A vi ? Kliknite za proširenje... Rukovodi se idejom da je bitno šta si ti htela, a ne on. Ako si htela njega, ne zanima te šta je on hteo Nemoj mi te koplekse kao neka Miss Amerike.
RužnaKoLopov: Da li biste pristali na tipa dje tačno znate da ste mu drugi izbor ! Znaći hteo je jagode prve klase al nije mogo da ih savlada i sad vija vas a vi mu dodjete jagode druge klase Znaći ja nebi A vi ? Kliknite za proširenje... Rukovodi se idejom da je bitno šta si ti htela, a ne on. Ako si htela njega, ne zanima te šta je on hteo Nemoj mi te koplekse kao neka Miss Amerike.
Earring Elita Banovan Poruka 21.131 16.03.2016. u 22:36 - Zamisli sledeću situaciju #55 A imaš i uputstvo za rukovanje Ko da se on nešto pita