Zamenica predsednika Opštine: Pretukao me poverenik SNS za Kulu

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
269966860-10227002773085992-2901502491630051338-n.jpg

Izvor: https://direktno.rs/vesti/hronika/3...etukao-zamenicu-predsednika-opstine-kula.html

Sukobi u Srpskoj naprednoj strani bukte na svakom koraku, u svakom gradu Srbije. Više se ne mogu sakriti. Borba za kolač prerasta u fizičko u nasilje. Tako je pomoćnicu predsednika opštine Kula i članicu odbora Srpske napredne stranke, Ljubicu Tijanić, pretukao, kako ona tvrdi, poverenik SNS-a za Kulu - Dragutin Medojević.

Njen post sa Fejsbuka prenosimo u celosti:

- Poštovani prijatelji, želim da vas obavestim o događajima koji su se desili prethodnih dana. Naime, u ponedeljak, 20. decembra sam doživela fizički napad u svojoj kancelariji, na radnom mestu od strane šefa odborničke grupe SNS-a i poverenika OO SNS Kula Dragutina Medojevića. Opštinskog odbora kome i sama pripadam - navela je Tijanić.

- Nasilnika sam prijavila, a čvrsto verujem i da naša stranka i država nikada neće podržati nasilje nad ženama. Želim da se zahvalim svima, i prijateljima i poznanicima, koji su me proteklih dana kontaktirali i pružili podršku. S poštovanjem, Ljubica Tijanić-Buba, žena, sestra, ćerka, tetka i još uvek pomoćnica predsednika opštine Kula Srpska napredna stranka - napisala je Tijanić na Fejsbuku.

Ostaje da vidimo kako će nadležni organi na ovo reagovati.

Pojedine članice foruma Krstarice iz SNS-a takođe bi trebale da otvore dušu i javno progovore šta se dešava u partiji.

Poslednja izmena od moderatora:
Поздрављам сваки сукоб унутар владајуће странке.
Очигледно,како се Избори ближе. нетрпељивости су све израженије.
Јер је свако од њих дошао до своје Имовине илегалним путевима и сада се грчевито боре
да своје опљачкано задрже.

Stranke treba ukinuti trajno.
jedan primer...dolazak srpskih talibana na vlast i sprovođenje zakonskih normi...stranke i stranka, proglasi se za zločinačko udruženje, koje ima cilj uništenje Srbije i srpskih građana...onda komandna odgovornost, ovde ne računam obične članove, jet tu ima i krezubih, koji bi poverovali i u leteće tanjire...na primer, običan seoski odbor, bi fasovao robiju, bez obzira da li su nešto ukrali...jer bi ukrali, samo da im se ukaže prilika

Melju ljude prave cevape,tuku zene ovaj zulum naprednjaka se vise trpiti ne moze.
ova pretučena žena, je takođe naprednjak...članovi bande se tuku...ne odobravam nasilje, ali šta traži u bandi...pročitaj članak i videćeš, da se ona poziva na svoju stranku, koja neće dozvoliti nasilje...a članica je naprednog odbora, pomoćnik predsednika opštine...kako je došla na ta mesta?...preko stranke, d.upeuvlačenjem, ulagivanjem, foliranjem...PODRŽAVAM SUKOBE UNUTAR NAPREDNE BANDE

ova pretučena žena, je takođe naprednjak...članovi bande se tuku...ne odobravam nasilje, ali šta traži u bandi...pročitaj članak i videćeš, da se ona poziva na svoju stranku, koja neće dozvoliti nasilje...a članica je naprednog odbora, pomoćnik predsednika opštine...kako je došla na ta mesta?...preko stranke, d.upeuvlačenjem, ulagivanjem, foliranjem...PODRŽAVAM SUKOBE UNUTAR NAPREDNE BANDE
Neka vade oci izmedju sebe samo posten narod da ne diraju.

Нисам ти ја никакав друг, а и неваспитано је тако провоцирати.
tačno je, nisi mi ti nikakav drug..a i ne bih voleo da si mi drug...pitao sam te za lopine iz SNS i drugih stranaka...šta misliš o njima gospodine Rolo

Nisi rekao samo za sns.To sto si rekao vazi za sve stranke u Srbiji.Posteni pojedinci u svim strankama su skoro statisticka greska.
na žalost, baš tako

tačno je, nisi mi ti nikakav drug..a i ne bih voleo da si mi drug...pitao sam te za lopine iz SNS i drugih stranaka...šta misliš o njima gospodine Rolo
И даље си неваспитан и безобразан, а ја немам потребу да отклањам васпитне пропусте твојих родитеља.
А о њима мислим исто што и о теби.

И даље си неваспитан и безобразан, а ја немам потребу да отклањам васпитне пропусте твојих родитеља.
А о њима мислим исто што и о теби.
izgleda da je to genetika kod tebe...ha, ha, gde nas poveza...šta je to, što nas povezuje...

na žalost, baš tako
Glasao sam za razne stranke u zivotu.Taman pomislim ovi bi mogli biti dobri i posteni i oni me naguze.Zadnje su to bile Dveri.Ali za njih sam glasao samo 2 puta i cim su se pobili medjusobno pokazali svoje lice.Sada mi je favorit Milos Jovanovic ,ali bez nekih velikih ocekivanja da ce biti bolji od drugih.

Glasao sam za razne stranke u zivotu.Taman pomislim ovi bi mogli biti dobri i posteni i oni me naguze.Zadnje su to bile Dveri.Ali za njih sam glasao samo 2 puta i cim su se pobili medjusobno pokazali svoje lice.Sada mi je favorit Milos Jovanovic ,ali bez nekih velikih ocekivanja da ce biti bolji od drugih.
Svi su isti.mp3

Dok je budala biće i radikala

Коефицијент интелигенције и морална структура.
smešno je to, što si napisao...to možeš primeniti na sebe samog...Zlatko se ne ulaguje ni jednoj stranci, nikog ovde ne brani, jer me to nikada nije interesoovalo...Zlatko ima 52g i uvek je bio radnička klasa, nikada na budžetskim primanjima, nikada nije jurio bizgove, da se zaposli ili da zaposli nekog od porodice...samo se uzdam u sebe i svoj rad

nemam više iluzija, kao mlađi, verovao sam da će biti pozitive...ovo je realno stanje naše države i naroda

smešno je to, što si napisao...to možeš primeniti na sebe samog...Zlatko se ne ulaguje ni jednoj stranci, nikog ovde ne brani, jer me to nikada nije interesoovalo...Zlatko ima 52g i uvek je bio radnička klasa, nikada na budžetskim primanjima, nikada nije jurio bizgove, da se zaposli ili da zaposli nekog od porodice...samo se uzdam u sebe i svoj rad

nemam više iluzija, kao mlađi, verovao sam da će biti pozitive...ovo je realno stanje naše države i naroda
Nije to semo u Srbiji.U citavom svijetu politikom se bave ljudi sumnjivog morala.Neko mozda i krene sa dobrim namjerama ali ako dodje na vlast brzo utone u sivilo svih drugih.

Back