Zamena za Xiaomi i druge telefone sa anomalijama

Ali telefon nije dugo trajao win nokia, posle prve god je krenula da glavi a odma po završetku garancije je izgubio mrežu.

Ruku na srce nije imao nijednu ap.
Da , cela platforma je propala najviše zato što nisu bili Google servisi.
Mada je bilo pojedinih aplikacija ali užasan fail generalno.
Koncept sam po sebi je bio osveženje na tržištu , ja sam imao razne WP telefone , uglavnom jače modele Lumia 800 koja mi se dopala pošto je caletov drugar doneo iz Nemačke čim je izašla, pa 920,1020 camera monstrum ,930 ...

Kršomi ima ubedljivo najgoru tastaturu, nikad veći tel i nikad nepreciznija tastatura. Evo posle 2-3 godine ne mogu da je savladam. U suštini logika joj je krš.
Добро јеси ли купио нов телефон или по дифолту кукаш?
Не могу да верујем да на крају 2022 још увек не знаш да користиш смарт телефоне?
Да ти пошаљем неки са тастатуром? Има их у Русији колико хоћеш, нови за 10-так €.
best-featurephones-3.6sz6dj.jpg

best-featurephones-8-9.empctv.jpg

best-featurephones-5.fdoiwq.jpg

Не могу да верујем да на крају 2022 још увек не знаш да користиш смарт телефоне?
Да ти пошаљем неки са тастатуром? Има их у Русији колико хоћеш, нови за 10-так €.
Pogledajte prilog 1214851
Pogledajte prilog 1214852
Pogledajte prilog 1214853
To su stari modeli koji su izasli pre vise od 10 godina ali posto si u Rusiji to je i dalje IN.

Pogledajte prilog 1214851
Pogledajte prilog 1214852
Pogledajte prilog 1214853
Šta ti nisi banovan? Čudno :think:

Back