Замена теза!?

Lexa:
Bože svašta... Ti stvarno veruješ u ovo što si napisao?
Pffffff....pa to je i naivno spram mnogih drugih "mudrosti" koje LDP-ovci ovde konstantno prosipaju...

Lexo,treba nam pojachanje ovde.Klonovi se namnozili,a verujem da ni ti nisi podrzavalac LDP ideologije,zajedno bi ih sve rasturili..."svi treeba da znaju shta drugarstvo znaaachi,zajdeno smo lepshi,zajedno smo jachi...:"

Joj, znam jednog sa četa, tvoje godište, zviždao on i udarao u lonce da otera Slobu, mo'š misliti, pita me - šta si ti radila tada, a, a, a???
Ja reko - Pa, nem' pojma, išla u školu, gledala svoja posla, kao svako dete, tada.....
Ih, baš su posebni :)

Pa da duvali pa izduvali lupali pa prolupali a i dan danas slave dan kada je điki uzeo slobi mesto gradonačelnika i 15 milki a vuk 30 milki i gradsku vlast...pa odveo danu u pariz na šoping, ma sve se zna samo vi još skojevci verujete da postoji deda mraz i da će vam doneti poklone,vama daju samo prah a ostatak uzimaju sebi ovi demonkrati...
pa što sad ne pozovu na građanske proteste kada na KiM ubijaju Srbe otimaju 15% teritorije vrše svakojako pravno,fizičko,finansisko i sve opšte nasilje i teror ?
a da pa nema ko da im plati da duvaju ...evo ja ću 100 e da dam svakoj demnokratki da mi ... ako je čemu,pošto su im lepše-jače polovine u trendu da ne kažem gej...
Zamena teza,klasika...

richie blackmore:
Ratovi koštaju puno, a nije nam trebao nijedan, da nismo Slobu birali, ne bismo ih ni imali, i kako onda nije kriv?

po toj logici amerika bi bila najsiromasnija zemlja na svetu. ratova bi 90tih svakako bilo bez slobe ili sa njim. siptari, bosnjaci hrvati su hteli konacno da se obracunaju sa srbima i zaokruze svoje drzave te stoga su srbi imali da biraju da idu pod noz kao u drugom svetskom ratu ili da se bore.

Krive su demonkratske stranke koje saradnju i partnerstvo vide kao podaništvo i snisishodljivost,kriv je i narod koji ih je glasao što ne razume na koju kartu igra taj blok,
a najviše je kriva sudbina koja je nama odredila takvu budućnost ...
zamena teza je opšte prisutna tema kod svakog režima i vlasti jer su dobra većina poslednjih godina anti-narodne,atni-Srpske ...

Pa šta?:
И ако су титу одсекли ногу још 80-тих...
И ако је Милошевић изручен хагу,а након тога и убијен...ОНОМАД
И ако Воја Шешељ чами у тамници казамата Схевенинген....ОД ОНДАК

Србија нико да крене напред ето ова прва двојица су и у гробу крива за све недаће
ајде први и јесте а други...тешко да је ,а Шешељ и из сноси кривицу за све недаће економско сиромашење итд ...па докле замене теза докле утопија???

кажу демонкрати неможемо напред па што неможете још колико година ћете причати
о титу,Милошевићу и Шешељу...док год се неборисе и ђидо не нафатирају довољно
бојим се да и ако би нам и дозволили да увеземо неку напредну технологију да обађујемо сировине и полупроизводе које имамо да би се родио неки Српски нед луд који би исте кривио за све и свја као божа дерикожа,лоше му фотеље па не може да мисли као да мислим дебелим месом или место са којег ....
Pa dobro, vec i mala deca znaju da demokrate nisu nikakve demokrate, nego isti lopovi sa nominalnim razlikama... ali tako je to...

neko ce sve njih okaciti po trgovima... doci ce i taj dan :roll:

richie blackmore:
Ratovi koštaju puno, a nije nam trebao nijedan, da nismo Slobu birali, ne bismo ih ni imali, i kako onda nije kriv?
Ратова би било, ма ко да је био на челу Србије јер је намера била да се Србија раскомада на државице типа Санџак, Косово, Војводина; Влашка Крајина... Т и садашња ситуација говори. Диведоше "своје демократе", па што не стабилисаше Србију, него је још разбијају по свом сценарију!

Back