Zamena procesora

Vladica Arsic

Početnik
Poruka
3
Pozdrav,
Imam ovu maticnu ms-7204 i na njoj cpu intel pentium d 820 2.8 ghz, ali hteo bih da ga zamenim sa c2d e8400 pa me zanima sta sve treba da uradim da bih mogao da ga zamenim. Da li je potrebno flesovanje ili update biosa ili slicno? Hvala unapred

Pozdrav,
Imam ovu maticnu ms-7204 i na njoj cpu intel pentium d 820 2.8 ghz, ali hteo bih da ga zamenim sa c2d e8400 pa me zanima sta sve treba da uradim da bih mogao da ga zamenim. Da li je potrebno flesovanje ili update biosa ili slicno? Hvala unapred
ms-7204 je oznaka čipseta na matičnoj ploči a ne tipa matične pločeskini sa interneta cpu-z http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html pa lepo pogledaj koja ti je matična na kartici mainboard pa javi

ne volim da nagađam na slepo ali s obzirom da je sadašnji procesor dizajniran za PLGA socket teško da će taj koji si namenio odgovarati a i godina proizvodnje pokazuje da je slabiji procesor iz 2005-e a c2d je iz 2008-e godine pa će to ići jako teško verovatno je socket 775 ali verujem da je c2d flip aray iliti socket T dok onaj pentijum nije

si ti glup ili budala ili nepismen samo ?
lepo sam napisao ms-7204 je čipset i njega možeš zateći barem na 50 raznih ploča medion je jedan od njih

puši ***** balvane ms-7204

MS7204.jpg

msi_ms-7204-0_enl.jpg

Poslednja izmena:
blago tebi
tebi msi-ova ploča liči na medion a jedino im je zajedničko što koriste isti čipset ms7204

- - - - - - - - - -

i jhoš BTX ploča cccc....

- - - - - - - - - -

da te obavestim cvinkeru - ime te ploče je
MSI 945P
možeš samo da se ljutiš na sebe jer ne razlikuješ čipset od naziva ploče

Snejks.....
To je oznaka za Micro star ploču. Ima je i u Medionu i u HP-u i u Dellu i u Aceru..... Kao npr motor 1.9 tdi u mnogim automobilima....

blago tebi
tebi msi-ova ploča liči na medion a jedino im je zajedničko što koriste isti čipset ms7204

- - - - - - - - - -

i jhoš BTX ploča cccc....

- - - - - - - - - -

da te obavestim cvinkeru - ime te ploče je
MSI 945P
možeš samo da se ljutiš na sebe jer ne razlikuješ čipset od naziva ploče

glup si ko qurac, i on zna šta hoće.... kada nešto napravljeno za medion, hp, del....
iako je od msi, ti misliš da možeš jednostavno od msi dreivere da koristiš, blago se tebi....:hahaha: :zcepanje: :hahaha:

Back