Da, vidis,to nisam primjetila ranije. A upravu si.
al' nisi u pravu za Fight Club. Kao sto rekoh, savrsen kraj, al sto ljudi , sto cudi

enivej....
Na pocetku nisam imala nikakva ocekivanja za " Knowing " . MIslila sam da je prosijecna zabava,a onda je postepeno poceo da me odusevljava....ali...ali....
Prelijepo uradjen film, onako, bas po mom ukusu za jedan naucno-fantastican film.Odlican pocetak, gradacija radnje ,napetost, pazljivost ka detaljima,sjajni glumci, sto mladi sto stari, Kejdz podnosljiv, vidjelo se da se imalo para, sve kako treba...i bas mislih, ovo je najbolji noviji SF(posto naucno fantastican nije vise kul

)nakon I,Robot ( ne,nemojte osudjivat' jednostavno volim taj film i shad ap) ...kad ono...pred kraj...religijska sajentoloska propaganda,izvrsena na krajnje netaktican i previse ocigledan nacin da bi bila shvacena za ozbiljno.
Mrs tamo....citav potencijal filma otisao niz vodu.....................
Guglala sam kasnije Knowing da vidim dal je neko primjetio isto sto i ja ,ili ja tripujem pod uticajem Balkanskog sindroma.I ispostavilo se da je to najvise ljudi zamjerilo filmu. Samo je jos Tom Kruz u glavnoj ulozi falio...ko ne vjeruje,nek pogleda.