Pises pesme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iz moje nikada ne objavljene knjige Harms u mome srcu,a pisano za Ozonov konkurs,i po nagovoru mog prijatelja Darka Kocijana iz tadasnje 202. E,a sada si ti na redu.
Iz moje nikada ne objavljene knjige Harms u mome srcu,a pisano za Ozonov konkurs,i po nagovoru mog prijatelja Darka Kocijana iz tadasnje 202. E,a sada si ti na redu.Ово је изванредно.elendil:Kisnog popodneva Masinovodja Luciano se tusirao u kupatilu.A, nije morao.

elendil::winkanima vec i mesecima sanjao je jedan te isti san.Vec je poceo da se pribojava noci,i bio bi pravi boziji dar ukoliko jedne,bar jedne jedine noci ne bi usnio taj san,ili nesto vezano za njega.Toliko je bio opsednut tim snom da mu se cinilo da i kada ustane,dok se umiva,doruckuje,seta,obavlja svoj cinovnicki posao,san stoji i da je sve to nestvarno;kao da jedino vazno u zivotu,jedino zbog cega zivi i postoji predstavlja taj san.Sve,apsolutno sve postajalo je podredjeno tom snu.Sebe je dozivljavao kao senku u dubokom tunelu koja ne moze naci izlaz,kao da ce jedinu pravu promenu doziveti prolaskom kroz kapiju Smrti.I sada se boji.Vecerao je,procitao pretposlednje poglavlje knjige"The Sun also Rises"-Ernesta Hemingwaya i ugasio svetlo.Sanjao je da spava i da ne moze da se probidi.Opet...
![]()
Iz moje nikada ne objavljene knjige Harms u mome srcu,a pisano za Ozonov konkurs,i po nagovoru mog prijatelja Darka Kocijana iz tadasnje 202. E,a sada si ti na redu.
ozon,dragi prijatelju,pa zatim pingvin.ne znam sta je sa Dachom,jedno vreme je bio u rad.Bgd 2,ali jos pre rata iz 1999.ko zna gde je.ako saznas javi mi.pozdrav
elendil:ozon,dragi prijatelju,pa zatim pingvin.ne znam sta je sa Dachom,jedno vreme je bio u rad.Bgd 2,ali jos pre rata iz 1999.ko zna gde je.ako saznas javi mi.pozdrav
![]()
A.Camus Ne biti voljen to je nesreca.Ne voleti nikoga,to je trgedija.![]()
...A kad su lavovi u pitanju,sta mislis?Ja sam lav ,ali se tu nesto ne prepoznajem....boricio:imaju vise srece nego pameti,smisao za humor,ne nasilne,nevole grubo nasilje ali vole da spuste ponekad verbalno.u principu su ok ljudi i mogu da budu drugarcine.
A kad su lavovi u pitanju,sta mislis?Ja sam lav ,ali se tu nesto ne prepoznajem....boricio:imaju vise srece nego pameti,smisao za humor,ne nasilne,nevole grubo nasilje ali vole da spuste ponekad verbalno.u principu su ok ljudi i mogu da budu drugarcine.