Zalost nase MUZIKE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Na zeninu primedbu imao sam stvarno zakljucak da je 1001% u pravu.Cast pojedinim izuzecima ali u 90% sve nase pevacice pokusavaju da pevaju u istom stilu kao CECA,dali to znaci da u SRB ne postoji ni jedna povacica koja ne zna da peva svojim glasom i svojim stilom vec sve u istom nivoi i istom stilu ali sve... isto tako i muskarci istina njih je % opet vise koji pokusavaju da pevaju nekim svojim stilom ali i oni .... sve su to neke kopije nekoga niko nesto svojim glasom i svojim stilom!

Na zeninu primedbu imao sam stvarno zakljucak da je 1001% u pravu.Cast pojedinim izuzecima ali u 90% sve nase pevacice pokusavaju da pevaju u istom stilu kao CECA,dali to znaci da u SRB ne postoji ni jedna povacica koja ne zna da peva svojim glasom i svojim stilom vec sve u istom nivoi i istom stilu ali sve... isto tako i muskarci istina njih je % opet vise koji pokusavaju da pevaju nekim svojim stilom ali i oni .... sve su to neke kopije nekoga niko nesto svojim glasom i svojim stilom!

Doticna i doticne - akcentuju i afektiraju, samo sto ne pljunu. Tuzno, ali je tako.

Ne znam sta reci ali pogledajte malo te "SPODOBE zenske sto pevaju navodno,to su za mene vise "Erotske dive" ha ah ha... Pa mislim pogledajte kako se oblace samo sto nisu gole,grudi skoro slobodno prikazane a o mini da i nepricam ha ha ha...Dali je se nekad neka od njih pitala sta predstavlja kao bice uopste,meni se GADI i slusati ih kad ih vidim tako "PROSTO i JEFTINO" obucene nema to nikakve veze dali je to neznam sta.Pa sto ne pogledaju malo po svetu osobe koje se bave pevanjem kako drze do sebe a ovi nasi su svi neki "PROSTACI" pocev od ... pa do ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back