Zaljubljivanje

Nikad nisam bio u ovim godinama (još neki mesec i pune 54),pa se zato pitam na sav glas,da li je moguće da se muškarac zaljubi u ovim godinama?Poslednji put kad sam se zaljubio bilo je pre 16 godina...I nakon toga ostala je samo nada da će mi se to ponovo desiti.
Lako je zaljubiti se. Samo malo sebe lazi kako je super, fantasticna, posebna, nikad takvu pre nisi sreo i to. Doduse onda ce te napusiti al eto, zaljubio si se :D

Ne bih se složio. Naravno da je moguće. Inače, imam jednog drugara, 60+. Pre par godina je bio u vezi jednom ženom. Kaže on meni, "da mi je neko rekao da ću se ovako zaljubiti u ovim godinama...". 😊
:namcor:
Screenshot_1.png

Nikad nisam bio u ovim godinama (još neki mesec i pune 54),pa se zato pitam na sav glas,da li je moguće da se muškarac zaljubi u ovim godinama?Poslednji put kad sam se zaljubio bilo je pre 16 godina...I nakon toga ostala je samo nada da će mi se to ponovo desiti.
Ma tako ja svaki puta kad raskinem...I opet mi se sve isto desi

Ljubav se ohladila i sve njene mane se vide.

Ljubav je kada zavoliš i nečije mane, ne samo vrline. :)

Naravno da je moguće zaljubiti se u bilo kom starosnom dobu, ukoliko imamo u sebi minimum emocija, empatije...zato valjda i postoje različite vrste ljubavi - mladalačka, zrela i sl. :)
Biti zaljubljen u zrelim (zrelijim) godinama je zaista lep osećaj. :heart2:

Danas se ljudi spajaju po sablonu ko koga izdominira i ko se postavi u prednosti, ne po podeli emocija. Ima tu izuzetaka i svega ali najbolje je ici s mislju: gledam da je lepo, da imamo lepe i ispunjujuce trenutke i to je to. I tu mogu i leptirovi u stomaku i sva ta osecanja. Ali zaljubiti se i postati ranjiv, ni ne vidim ni smisao vise tome.

Naravno. Mi smo ionako večito mladi duh u telu koje stari i propada. Možeš se zaljubiti i sa 80.

Zavisi koliko si emotivno spreman i otvoren da se desi. Zaljubljenost ima rok trajanja. I lepa je dok traje.

Rok ?
Zašto bi imala rok ?
Ljubav i zaljubljenost nisu isto.
Zaljubljenost je ushićenje, zaslepljenost, idealizovanje osobe, ... ako preraste u ono što zovemo ljubav potreban je ozbiljan “rad” da bi se doživelo neko trajanje, a to dalje podrazumeva sve ono i dobro i loše što zovemo životom udvoje...

Back