Zaljubljivanje u sex VS zaljubljivanje u dobro dupe

Ja sam se ložio na jednu cicu koja je imala predobro dupe ali joj sise nisu bile nešto. Bile su omanje.
U isto vreme na mene se ložila jedna sa jako lošim dupetom ali sa odličnim sisama.
E sad... Da li se boriti za onu sa dobrim dupetom ili jednostavno uzeti ono što ti se samo nudi?
Reših ja i uzeh ono sa tacne. I mogu vam reći da nisam pogrešio. Ova je pokazala da je ODLIČNA u krevetu. Vrh!
Nakon određenog perioda čuo sam lika kako priča o onoj sa dobrim dupetom da je u krevetu kao mrtva. Totalno razočaranje.
E pa sad vi vidite. Nije sve u dupetu, ima nešto i u grudima.[emoji6]

Poslato sa Vivax fly V550 Tapatalk

Nista ja tebe ne razumem...
Bilo je mnoogo pokušaja da se rasvetli misterija zaljubljivanja u sex ili dobro dupe.
Najčešće mišljenje u vezi s time, mišljenje koje su previše često usvajali ljudi od kojih bismo očekivali više, bilo je (kao što su već rekli Bogi, Narkos i jedan alkos) da nema govora ni o kakvom učešću lakih i teških droga, drugim rečima, da je siva ćelija samo siva, da je belo samo belo a kratka i ona druga pića samo to i ništa više.

Mnogi, međutim, smatraju da dobro dupe upravlja procesom zaljubljivanja pomoću omamljujućih mehaničkih pokreta koji snažno deluju kroz zaobljenu kožnu kutiju u obliku jabučastog i kruškastog voća.
Drugi samopouzdano govore o magnetskoj sexualnoj sili.

O prvom mišljenju neću reći ništa više od onog što je već saopšteno.
U vezi s drugim mišljenjem, jedino je potrebno da se ponovi, što smo već naglasili, da će za ovim bizarnim pokušajima uslediti novi intelektualni napori, ne manje bizarni i neverovatni.

gute_1000x0.png

Sta je vama logicnije i blize, zaljubljivanje u sex, ili zaljubljivanje u lepo lice i dobro dupe? :think:

Meni je ova tvoja recenica apsolutno nelogicna i nerazumljiva.:roll: Neke neartikulisane misli...Šta znači zaljubljivanje u seks?:)
A tek zaljubljivanje u dupe?Šta si u stvari htio da pitaš?Izgleda mi kao da si imao keca iz srpskog. :)
Ja ne znam kako se moze zaljubiti u komad neke osobe...bilo to njeno dupe ili nesto drugo?:roll:
Valjda se zaljubljujes,ako se vec zaljubljujes, u osobu,a ne u njene dijelove tijela? Svako ko je ijednom bio zaljubljen zna taj osjecaj.Seks je tu nebitan,jer ne bi onda bilo platonskih ljubavi,a kao sto znamo ima ih.
Dakle,šta si u stvari,htio da pitaš? :lol:

Back