- Poruka
- 62.443
Sta je vama logicnije i blize, zaljubljivanje u sex, ili zaljubljivanje u lepo lice i dobro dupe? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pa ne moze u sex sa skrndeljem,mora prvo dupe siseSta je vama logicnije i blize, zaljubljivanje u sex, ili zaljubljivanje u lepo lice i dobro dupe?![]()
Zaljubljivanje u sex
Sta je vama logicnije i blize, zaljubljivanje u sex, ili zaljubljivanje u lepo lice i dobro dupe?![]()
Sta je vama logicnije i blize, zaljubljivanje u sex, ili zaljubljivanje u lepo lice i dobro dupe?![]()
Ko misli na sebe bira s kim će leći, to je to. Kada na to dodas sex, onda je to duga veza ili više od toga.
Nije da mi je to bila poenta teme, ali da te pitam, je li ti ozbiljno mislis da vecina ljudi misli racionalno o tome sa kim ce da se hebe? Mislim i na zene i na muskarce?
Mislim, naravno da to tako treba da bude, jer ljudi nisu zivotinje. Ali vecina ljudi, veze sa vezom sa svojom ljudskom prirodom nema, i ponasaju se kao zivotinje.
Ali zar zaljubljivanje u dupe i lice nije nekako...Bajkovitije i lepse?![]()
Nije. Lepoti se divis. Ali na nju i naviknes. Pa je vremenom uzimas zdravo za gotovo. Ona je samo vizuelno.
Seks je pored pogleda na nekog ko ti je privlacan i miris i dodir i uzdah, i dah,... Uzivanje u uzitku koji ti je pruzen ali u onom koji pruzas... Pracenje njegovih reakcija i pustanje da neko oseti tvoje. Razuzdanost tokom samog cina ali i tretman i neznost posle njega. Razmena energije, da ne kazem inteligencijeJer, samo inteligentan muskarac moze biti dobar ljubavnik.
Ogoljenost.
Sto bi Antic rekao u meni omiljenom "Malom kamernom nokturnu"
"... Jer video sam te svu. Do stida.
I mnogo dublje od stida.
Jer video sam te vecnu.
I isprljanu. I mlecnu. "
A to je mnooogo vise od lepe guze![]()
pa meni je logicnije da se prvo u nekog zaljubis, pa onda kresnes.
Nije da mi je to bila poenta teme, ali da te pitam, je li ti ozbiljno mislis da vecina ljudi misli racionalno o tome sa kim ce da se hebe? Mislim i na zene i na muskarce?
Mislim, naravno da to tako treba da bude, jer ljudi nisu zivotinje. Ali vecina ljudi, veze sa vezom sa svojom ljudskom prirodom nema, i ponasaju se kao zivotinje.