Zaljubljivanje u sex VS zaljubljivanje u dobro dupe

Ko misli na sebe bira s kim će leći, to je to. Kada na to dodas sex, onda je to duga veza ili više od toga.

Nije da mi je to bila poenta teme, ali da te pitam, je li ti ozbiljno mislis da vecina ljudi misli racionalno o tome sa kim ce da se hebe? Mislim i na zene i na muskarce?

Mislim, naravno da to tako treba da bude, jer ljudi nisu zivotinje. Ali vecina ljudi, veze sa vezom sa svojom ljudskom prirodom nema, i ponasaju se kao zivotinje.

Nije da mi je to bila poenta teme, ali da te pitam, je li ti ozbiljno mislis da vecina ljudi misli racionalno o tome sa kim ce da se hebe? Mislim i na zene i na muskarce?

Mislim, naravno da to tako treba da bude, jer ljudi nisu zivotinje. Ali vecina ljudi, veze sa vezom sa svojom ljudskom prirodom nema, i ponasaju se kao zivotinje.

Slažem se, ne bih o tome kojih ima više ili manje, no sigurno je da na kolicinu animalnosti utiče čitav niz faktora, i realno su to niža bića.

Ali zar zaljubljivanje u dupe i lice nije nekako...Bajkovitije i lepse? :sad2:

Nije. Lepoti se divis. Ali na nju i naviknes. Pa je vremenom uzimas zdravo za gotovo. Ona je samo vizuelno.
Seks je pored pogleda na nekog ko ti je privlacan i miris i dodir i uzdah, i dah,... Uzivanje u uzitku koji ti je pruzen ali u onom koji pruzas... Pracenje njegovih reakcija i pustanje da neko oseti tvoje. Razuzdanost tokom samog cina ali i tretman i neznost posle njega. Razmena energije, da ne kazem inteligencije :) Jer, samo inteligentan muskarac moze biti dobar ljubavnik.
Ogoljenost.

Sto bi Antic rekao u meni omiljenom "Malom kamernom nokturnu"
"... Jer video sam te svu. Do stida.
I mnogo dublje od stida.
Jer video sam te vecnu.
I isprljanu. I mlecnu. "

A to je mnooogo vise od lepe guze ;)

dobre sise, solidna pusha....

- - - - - - - - - -

Nije. Lepoti se divis. Ali na nju i naviknes. Pa je vremenom uzimas zdravo za gotovo. Ona je samo vizuelno.
Seks je pored pogleda na nekog ko ti je privlacan i miris i dodir i uzdah, i dah,... Uzivanje u uzitku koji ti je pruzen ali u onom koji pruzas... Pracenje njegovih reakcija i pustanje da neko oseti tvoje. Razuzdanost tokom samog cina ali i tretman i neznost posle njega. Razmena energije, da ne kazem inteligencije :) Jer, samo inteligentan muskarac moze biti dobar ljubavnik.
Ogoljenost.

I mnogo dublje od stida.
Jer video sam te vecnu.
I isprljanu. I mlecnu. "

A to je mnooogo vise od lepe guze ;)

da da, sve to i da je fudbaler, srce majkino <3

Sta je vama logicnije i blize, zaljubljivanje u sex, ili zaljubljivanje u lepo lice i dobro dupe? :think:

Samo veliko dupe i velike sise. Seks je alat za zadovoljenje zaljubljenosti.

- - - - - - - - - -

Umeju te "životinje" i da zaplaču za nečim lepim.

- - - - - - - - - -

Umeju te "životinje" i da zaplaču za nečim lepim.

@ troja
Zaljubljivanje u sex

@86bogomoljka
Seks je pored pogleda na nekog ko ti je privlacan i miris i dodir i uzdah, i dah,... Uzivanje u uzitku koji ti je pruzen ali u onom koji pruzas... Pracenje njegovih reakcija i pustanje da neko oseti tvoje. Razuzdanost tokom samog cina ali i tretman i neznost posle njega. Razmena energije, da ne kazem inteligencije Jer, samo inteligentan muskarac moze biti dobar ljubavnik.
Ogoljenost.

I mnogo dublje od stida.
Jer video sam te vecnu.
I isprljanu. I mlecnu. "

A to je mnooogo vise od lepe guze

...mlade a iskusne...sve su rekle iz zhenskog ugla...:)

...mozhda u pochetku pomenuti delovi tela imaju ulogu, ali ni tad ne mogu da se mere sa sex-om...shto vreme vishe odmiche, sex slabi kod veccine pa se zadovoljavaju i teshe vizuelnim...;)

...ako su potrebe za sex-om razlichite, eto nevolje na vratima...khmmm, bolje recheno poshtara, koji zvoni 2x...:lol::lol::lol:

Back