zaljubljena u yebycha

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
da vidimo jednom za svagda
gistro
da li se žena po prirodnom automatizmu i magnetizmu zaljubljuje u svog je.bača
posle prvog, drugog, petog puta?
da li se ovde neka žena kreše on a regular bases sa tipom prema kome nema nikakvu emocionalnu percepciju?
da li se ovde neka žena udala zbog jednog ili pet dobrih tucanja?

da vidimo jednom za svagda
gistro
da li se žena po prirodnom automatizmu i magnetizmu zaljubljuje u svog je.bača
posle prvog, drugog, petog puta?
da li se ovde neka žena kreše on a regular bases sa tipom prema kome nema nikakvu emocionalnu percepciju?
da li se ovde neka žena udala zbog jednog ili pet dobrih tucanja?

Ja se nikada nisam zaljubila u nekoga sa kim sam bila u kres-šemi. Simpatisala - da, lepo se družila - da, ali to je sve. Ali se većina njih zaljubila u mene.
(Sad samo čekam da mi neki muškarac na temi objasni da to u stvari nije bilo tako, jer se u moj život razume bolje od mene :) )

Ja se nikada nisam zaljubila u nekoga sa kim sam bila u kres-šemi. Simpatisala - da, lepo se družila - da, ali to je sve. Ali se većina njih zaljubila u mene.
(Sad samo čekam da mi neki muškarac na temi objasni da to u stvari nije bilo tako, jer se u moj život razume bolje od mene :) )

Poznavao sam zenu koja se u zivotu krasnula sa preko 3000 yebaca, a nije bila zaljubljena ni u jednog vec u mene koji je nikada nisam kresnuo. :D

Zivot je cudo!

blajbi koliko godina imas, a kako si naivan..
to je bila samo zvaka da te kresne :lol:
Нема шансе да жена која је нанизала 3000 типова има жељу 'само да кресне' некога без неког додатног мотива... било да се стварно заљубила или да тражи пензионо, здравствено или шта већ може да добије.
3000 мученика, клијената, муштерија... ал јебача, па не иде...

Нема шансе да жена која је нанизала 3000 типова има жељу 'само да кресне' некога без неког додатног мотива... било да се стварно заљубила или да тражи пензионо, здравствено или шта већ може да добије.
3000 мученика, клијената, муштерија... ал јебача, па не иде...
zasto nema sanse?ja verujem da ima
ako je vec kresnula 3000 frajera sto je 3001 drugaciji?nije valjda svaki bio iz koristi :think:

kako je lepo doci ovde i poceti dan smejuci se :lol: pozitiva
kakvi automatizmi, kakve gluposti - jedva da mogu da se zaljubim u tipa sa kojim sam a ne u nekog sa kim imam seks.
mozda ima tako emotivnih zena, samo ja bih pre rekla da nisu bas slobodne i da im treba opravdanje pred sobom sto su se kresnule s nekim pa se posle "zaljube kao nikad u zivotu". eto, u taj mehanizam verujem, poluga krivice i trazenja opravdanja.
sto ih posle verovatno brzo prodje kad shvate da objekat zelje ne deli njihovu potrebu, pa se na isti nacin zaljube u sledeceg.

mogu naravno!
samo ja mislim da je ona malo vise htela cifru da zaokruzi na 3001 :lol:

Pa nije ona radila u banci ili u Zavodu za statistiku, pa da ima tacne podatke....

To 3.000 je onako grubo receno, po secanju....

Mozda je bilo i 2.800 ili 3.300, to sam Bog zna...

Ali, broj ne menja sustinu.

Da je imala 1000 manje mozda bih je i ozenio...Ovako....:sad2:

Back