Zaljubljen, pijan i ljubi se na podijumu za igru

Zasto se muskarac koji ima devojku, godinama, za koju svi znaju, cak su i linkovani na FB, ljubi u punom klubu sa nekom drugom devojkom? I svi iz drustva njegovog to vide, a verovatno i neka drugarcica te devojke...

Da li je on toliko pijan, ili ga zabole da li ce ona da sazna?
I jos hoce da vodi tu drugu devojku kuci.

zabole ga da li ce da ona sazna.
to treba isutirati.:manikir:

Zasto se muskarac koji ima devojku, godinama, za koju svi znaju, cak su i linkovani na FB, ljubi u punom klubu sa nekom drugom devojkom? I svi iz drustva njegovog to vide, a verovatno i neka drugarcica te devojke...

nezreo, ignorantan, a ja da sam mu djevojka, nabila bih ga nogom u dupe za sva vremena:besna:

Opustio se malo čovek, ništa strašno, dešava se svašta kad se popije. Jedan moj ortak je pijan spopao dve strava cice na plesnom podijumu, a supruga je sve to pratila iz separea. Čitavo društvo im se tamo smejalo, prvo njegovim pokretima među piletinom, a potom i njenim kul reakcijama tipa "šta ti je to trebalo, praviš budalu od sebe, pa niko nije morao da zna da si zapravo šonja". :rotf:

Taj muskarac je nesiguran. Dobio je devojku i odjednom je postao normalan, faca. Nema vise dilema, da li sam ovo ili ono. E, posto ima neku gusku koja sedi i pati za njim kuci ili "jede mu iz ruke", sada hoce da se dokazuje i da je frajer, da ne kazem jebbach. :) Znala sma neke likove iz gimnazije u koju sam isla ovde u Srbiji, koji su bili takvi.

biti u vezi cesto znaci hodati na ivici nervnog sloma. deluje mi da se jako mnogo trudio da bude idealan, da je iscrpljen, da zeli da bude uhvacen, da zeli da se oslobodi ali i ne zeli, da su se reci i ideje istrosile, da zeli da uradi nesto kataklizmicno kako bi se izvukao iz ucmalosti, da se mozda sveti njoj, da sebe zeli da povredi i kazni zbog necega...

Taj momak je definitivno nezadovoljan vezom u kojoj je,vise ne voli tu djevojku sa kojom je....Molim vas,nemojte da mi kazete da je on zaljubljen,ili da voli djevojku u kojoj je,jer je ne voli...Ne,ne,u ljubav vjerujem,i to nije ljubav...Kad ima ljubavi,nema varanja,prevara je znak nezadovoljstva vezom u kojoj si....a,takva prevara pred svima je znak glupog covjeka ukoliko on uopste zeli da zadrzi djevojku...Varala sam u zivotu,vjerovatno su i mene varali,to mi nekako nije nista strano,ali NIKADA nisam varala,niti prevarila,niti pogledala drugog momka kad sam voljela nekoga,ili bila zaljubljena....A,nekako mi ta duga veza BEZ ljubavi mirise na foliranje,na nedostatak osjecanja,vjerovatno ix je sve proslo,ostala je samo navika...

Zato shto vishe nije sa devojkom koju zna godinama.
Ona verovatno isto izlazi sa davnim drugom iz shkole na pljeskavice i limunadu.

ebeni FB i net i sve, vise ne mozes ko covek ni da slazes,:besna: i ti parovi koji se taguju da su u vezi.... da im je veza normalna ne bi morali da se taguju da svi vide, i ti papucari muski koji nalaze te zmije od zena koje od njih traze da upisu ime devojke :bljak: ....koji voajerski sajt :eek::rtfm:

a sad tema: jel bi ti bilo lakse da nije u punom klubu i da svi drugari vide??????:dash:
realno ga zabole.... koliko god bio pijan i koliko god velike rupe imao sutra
niko u fazi nastajanja rupa, u tom datom momentu - pravljenja sranja - ne moze da me ubedi
da nije svestan da ga upravo pravi ili ce ga napraviti....

biti u vezi cesto znaci hodati na ivici nervnog sloma. deluje mi da se jako mnogo trudio da bude idealan, da je iscrpljen, da zeli da bude uhvacen, da zeli da se oslobodi ali i ne zeli, da su se reci i ideje istrosile, da zeli da uradi nesto kataklizmicno kako bi se izvukao iz ucmalosti, da se mozda sveti njoj, da sebe zeli da povredi i kazni zbog necega...

:eek:
qq :lol:
ipak, :think: ovo nije toliko smesno :(

значи да је шабан :)

ebeni FB i net i sve, vise ne mozes ko covek ni da slazes,:besna: i ti parovi koji se taguju da su u vezi.... da im je veza normalna ne bi morali da se taguju da svi vide, i ti papucari muski koji nalaze te zmije od zena koje od njih traze da upisu ime devojke :bljak: ....koji voajerski sajt :eek::rtfm:

a sad tema: jel bi ti bilo lakse da nije u punom klubu i da svi drugari vide??????:dash:
realno ga zabole.... koliko god bio pijan i koliko god velike rupe imao sutra
niko u fazi nastajanja rupa, u tom datom momentu - pravljenja sranja - ne moze da me ubedi
da nije svestan da ga upravo pravi ili ce ga napraviti....

zasto je to lose da stavis da si na faceu sa nekime?
Slaganje je lose, cak i za vas devojke, pogotovu kasnije kada ispusite na svim poljima :D

mislim, baka nema fejs sine, ali to kad su linkovani na FB sta to tachno znachi ... ?

obecjani jedno drugom ...
until death do them part ...

:confused:

Back