- Poruka
- 136
pa onoj od sekreta... jel ti nik ljubavnik sa sekretom?
Secret = Tajni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onoj od sekreta... jel ti nik ljubavnik sa sekretom?
Secret = Tajni
e sad ga pretera do malopre ti verovahMalo prije sam razgovarao sa mojom djevojkom preko facebooka. Ona kaze djeca su vec pocela da me zovu Tata. Poslali su mi pozdrav preko nje i kazala su joj podrzavi nam Tatu. Bas mi je bilo milo i osjecao sam se ponosnim na moju celjad.![]()
pu bogati nije mi to uopste palo na pamet
ucio sam ruski btw
Moj nik je na Engleskom![]()
sve ok![]()
e sad ga pretera do malopre ti verovah
Zelim od vas dobar savjet.
Upoznao sam jednu zgodnu bolnicarku i svidjeli smo se jedno-drugo ali problem je sto je ona udata. Ima dvoje male djece. Osjecam da je volim i kad se pojavi ispred mene u mom medjunozju se pojavljuje reakcija tako da sma na osnovu toga utvrdio da je volim. A primjetio sam da i ona mene voli po ocima koje joj sijaju.
Odmah smo se prikljucili na facebook i primjeetio sam da na slikama koje ima nema njenog muza, nego sam ona i njena djeca. Volio bih da je ozenim i prihvatio bih njenu djecu a kasnije bi smo napravili jos djece.
Recite mi savjet sto trebam uciniti?
Ovo čak nije ni smešno,bez obzira što je priča izmišljena, ispod svake granice duhovitosti...Malo prije sam razgovarao sa mojom djevojkom preko facebooka. Ona kaze djeca su vec pocela da me zovu Tata. Poslali su mi pozdrav preko nje i kazala su joj podrzavi nam Tatu. Bas mi je bilo milo i osjecao sam se ponosnim na moju celjad.![]()
Malo prije sam razgovarao sa mojom djevojkom preko facebooka. Ona kaze djeca su vec pocela da me zovu Tata. Poslali su mi pozdrav preko nje i kazala su joj podrzavi nam Tatu. Bas mi je bilo milo i osjecao sam se ponosnim na moju celjad.![]()