Ovako,situacija je malo komplikovana.Ja sam 96 godiste i zaljubio sam se u jednu devojku koja je mladja 2 godine od mene.Prvi kontakt sam uspostavio preko fb.Sve je islo super dopisivali smo se 3-4 dana,poceli smo i da pricamo u skoli,imamo zajednicke prijatelje sto mi je mnogo olaksavalo situaciju.I tu je doslo do nekih komplikacija(ne mogu sada da o tome pricam posto to nije bitno).Ja sam rekao njenoj najboljoj drugarici da je pita imam li sanse kod nje.Inace ja sam mnogo nestrpljiv i pitao sam je da izadjemo ona je uvek imala neki izgovor i zakljucio sma da ne zeli da izadje.To je bio znak da se povucem,ali ja sam takodje veoma uporan xD sto i nije lose pa sam je pitao ima li sanse da budemo zajedno.Ona je na to odgovorila da ne zna sta da mi kaze i da ne zeli da trenutno ima decka.I to je to.Odustao sam.Ee sada postaje zeznuto,secate li se njene najbolje drugarice.E pa ja sam se zaljubio u nju.Ne znam sta da radim.Da li da joj ista kazem,da nesto pokusam.Da li je glupo posto sam vec bio zaljubljen u njenu drugaricu??Znaci ako mozete dajte mi odgovore na ova pitanja
a li da joj ista kazem?da nesto pokusam?Da li je glupo posto sam vec bio zaljubljen u njenu drugaricu??
Hvala unapred