Zaljubi se u ono što nisam

• Začetnik teme Začetnik teme laki_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi imaju izgleda problema(čast izuzecima) da pre svih prihvate sebe. Nisu samo u pitanju razni estetski zahvati,koje je u ova moderna vremena uzela maha. Misli se i na prikazivanje nekih osobina,karakteristika koje zapravo ne posedujemo bilo pozitivno ili negativno.
Kada maske padaju?
Ono kao marija serifovic,zavolis me najgoru dobijes me najbolju,u pm

Upoznati osobu je posvetiti joj se. A zaista je upoznati i ona tebi da se posveti...

Ljudi imaju svoje pretpostavke, i one su često osnov za pogrešne slike o drugima.
I više sudimo nego što zaista vidimo.

I često igramo i previše igre uloga nego da smo iskreni ko smo i zašto smo...
Od osnovnih porodičnih do prijateljskih, poslovnih i ljubavničkih...

ima primeraka koji mogu godinama da se foliraju
ima njih kojima maske padnu za tri dana
nema pravila
moja iskustva su sarena kao sto sam i napisao.
Zato se ne foliram, vodim se onom "sta vidis to i dobijes"
Pošteno.

Kako primetih,sve je ok dok se pare ne uključe u igru.
Onda od nesebičnog,dobrog postane drugi čovek.
Bili to partneri,drugovi itd.
Mada ima izuzetaka.

ja sam se ipak za pocetak vodio emicijama jer je ovo LjiS

ali da pare kada se umesaju u bilo koji odnos dolazi
neminovno do problema.
ne znam sta je veci problem gledajuci poznanike
da zena vise zaradjuje ili muskarac.

u takvom vremenu zivimo da "lova" sve vise uzima prioritet u medjuljudskim inerakcijama

E a cek, znaci po pravilu bi trebali da se zaljubimo u nepromenjljivu licnost bez maski i bez prikrivanja.
Kao to ti je sto ti je, ne menjam se, ne prilagodjavam se, ne lazem, ne pijem ne drogiram se.
getafakari hir. Ako te neko nasanka i slaze ili zasluzis to jer je tvoja licnost takva da ne ume da prihvati celokupnost, ili si sreo patloskog lazova ,a to je redje.
Poverenje se ne dobija na lepe oke.

Ljudi imaju izgleda problema(čast izuzecima) da pre svih prihvate sebe. Nisu samo u pitanju razni estetski zahvati,koje je u ova moderna vremena uzela maha. Misli se i na prikazivanje nekih osobina,karakteristika koje zapravo ne posedujemo bilo pozitivno ili negativno.
Kada maske padaju?
padnu vrlo brzo
medjutim, postoje ljudi koji prosto ne zele sebe da vide bez maske, i nastavljaju i pred svega da glumataju ono sto nisu
i sto je jos grdje, to prolazi

Back