Zalazak sunca

Ovo je zalazak na Divčibarama...

2221330683_ea2bff23bd_o.jpg

L@kky, u exifu svake slike se vide njeni podaci. Pravila ovog podforuma su takva da se ovde ne kače slike skinute sa neta. (preporučujem lepljivu 'pravila' za sve nejasnoće).
Drago nam je da želiš da kačiš slike ovde, ali slike moraju da budu tvoje lično autorsko delo. Ako nemaš aparat fotografiši mobilnim. A ako nemaš ni tu mogućnost, slike kači na temi 'omiljene slike drugih fotografa'.

bug.gif

imam i fotoaparat i telefon, ali problem je u tome sto ima jos slika koje su skinute sa neta, tako da bih zamolio moderatore da ih brisu, posto moje nisu jedine.
pogledaj sliku sto je stavio/la jimbg pa ces vidjeti!!!!

L@kky, upravo sam pogledala exif slike za koju tvrdiš da je sa neta. Po mom mišljenju a i mišljenju drugog moderatora ta slika nije za brisanje.

Ukoliko možeš da mi dokažeš da je ta slika skinuta sa neta, ja ću te saslušati i obrsati je, ali nema potrebe da upireš prstom u druge zbog toda što se osećaš povređeno. Ovakve rasprave ne vode nikud.

Lepo sam te pozvala da se uključiš u druženje na podforumu. Imaš aparat, imaš telefon, pa daj da vidimo šta je ono što ti imaš da nam pokažeš a ne šta si našla na netu. Uključi se u takmičenja, razmeni iskustvo i znanje sa ljudima ovde. Videćeš koliko ćeš napredovati. Fotografija je lep hobi. Ne treba gubiti vreme na bespotrebne rasprave. ;)

bug.gif

vidim prozivka bez razloga... ako je iko voljan... svaku fotografiju mozhe dobiti U FULL formatu... (da ne bude da sam lopov :) ) exif ne lazhe... pritom fotografija slikana sa MOJE terase MOJE kucje na avali....geez..

Back