Zalazak sunca

Montenegro, mi ovde praktikujemo da kačimo slike i da ih komentarišemo. Većina nas ima svoje galerijel, ali ipak izdvaja slike za kačenje.
Fotografije su ti zaista sjajne i bilo li lepo ako bi hteo da nam se pridružiš. Imamo i takmičarsku temu, pa te pozivam da i nju pogledaš. :D Eto, pa dobrodošao ti nama. :D

bug.gif

Hvala,
Jeste to sam slikao sa starim A 70 kojeg treba da zamenim uskoro jer je poceo da se kvari.
ZA zenu nisam siguran da li cu stici da "smuckam" nesto ali na sledecoj takmicarskoj temi me ocekuj ;)

E da, da ne trolujem tamo. Koliko vidim dozvoljeno je sredjivanje u photoshopu za takmicenje?
Za takmičenje sam ti odgovorila na ćaskanju. :D

Pre nego kupiš novi aparat pregledaj malo temu "saveti...". Ovde ima dosta ljudi koji su upućeni u kavalitet velikog broja aprata pa ti možda mogu pomoći. A slobodno ih pitaj na toj istoj temi sve što te interesuje. :D

bug.gif

Jeste trava Malo mi je tesko da vise smanjujem fotku da li to nesto smeta ili nije po pravilniku.U ovom formatu je stavljam u svoj blog pa mi je najednostavnije da samo dam putanju ako bi morao da je smanjujem komplikuje stvari u dobroj meri i nije to onda to usled kompresije i gubi dosta na kvalitetu i ovako primecujem gubitak kvaliteta.

Back