duskas
Primećen član
- Poruka
- 849
oHohoooo... lepo je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

taj potpis je moj m@il zato shto radim neke slike za neke sajtove , pa da znaju ljudi gde da me kontaktiraju.. nisu slike samo za forum . super drago mi je da vam se svidjaju
 taj potpis je moj m@il zato shto radim neke slike za neke sajtove , pa da znaju ljudi gde da me kontaktiraju.. nisu slike samo za forum . super drago mi je da vam se svidjaju 

Dulle_Bagljas:hvalataj potpis je moj m@il zato shto radim neke slike za neke sajtove , pa da znaju ljudi gde da me kontaktiraju.. nisu slike samo za forum . super drago mi je da vam se svidjaju

Pa PS! Vidiš kako se moj pužić maltene i ne primećuje.Dulle_Bagljas:imash neki program za potpise ? mislim neki sa vishe opcija... ako imash daj link

Dulle_Bagljas:imash neki program za potpise ? mislim neki sa vishe opcija... ako imash daj link

branaaa:ja bih to ovako nekako...

..ovo je illustrator...2min posla
 samo tu mi je problem da postavim onda na sve fotke .. treba puno vremena , ovako ih samo ubacim u ovaj program i rk on nalepi sam na sve .
 samo tu mi je problem da postavim onda na sve fotke .. treba puno vremena , ovako ih samo ubacim u ovaj program i rk on nalepi sam na sve .