Zalazak sunca

2008_0123030136copy-2.jpg

И мене, мада кад се осврнем на све своје фотке, схватим да 90% њих има каблова по себи, више ништа не можеш да усликаш а да немаш неки кабал, или флашу или кесу поред, више не можеш да направиш праву, природну фотку без обраде, све нешто "склањамо", много нам прљав град. Али то већ иде у офтопик, нећу да чачкам Хиу или Фиби! :)

И мене, мада кад се осврнем на све своје фотке, схватим да 90% њих има каблова по себи, више ништа не можеш да усликаш а да немаш неки кабал, или флашу или кесу поред, више не можеш да направиш праву, природну фотку без обраде, све нешто "склањамо", много нам прљав град. Али то већ иде у офтопик, нећу да чачкам Хиу или Фиби! :)

...zato pravac ada ciganlija;-)....pajsad, ove su skroz sveze, od pre sat, dva...

2324946650_62bcd37b92_o.jpg

2324945984_4cd7035d42_o.jpg

2324972972_0ca33a87ba_o.jpg

@branaaa
U pravu si za kabl - to je od kablovske tv, ne mogu nikako da ga izbegnem jer sam fotkala sa svog prozora :? Ove fotke sa Ade su ti ti fantazija.Nego da vidis ti sa nekim da odradish lepe razglednice Ade, bas bi bilo dobro da ima nesto ovako da se kupi...ili one tvoje skroz nocne isto sa Ade!

Back