Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
Aha, znaci to je to. Ali to isto moze da se uradi i sa select. Ipak mi se vise svidja prva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ali najbitnije je šta oseća onaj koji stoji iza kamere..nesons:
miki_r:Bravo majstori,
slike su sve lepse i lepse, i naravno sve ih mozete videti na jednom mestu. Na adresi:
http://s128.photobucket.com/albums/p187/zalazak_sunca/
azurirano sa jucerasnjim slikama.
Za sada imamo 180 slika!!!![]()
Dok Ja , a ono Guru, vec objasnio.Fibi3:Da li mi verujes da nemam pojma sta je crop? Eto, sad me je malo blam.![]()
Objasni mi sta mislis da bih trebala da uradim, ali onako, kao djaku prvaku. Moze?
Ma super i treba svi da se pomazemo.Guru 42:.. izvini Dane.. ja se zatek'o, pa k'o velim.....![]()
Guru 42:... ali najbitnije je šta oseća onaj koji stoji iza kamere..![]()
To je zbog objektiva.stnco:@guru 42 Da li si ti napravio onaj snimak zalaska sunca? Ako jesi koje je objašnjenje, da je Sunce u obliku šestokrake zvezde?
.. imaš, dobar, osećaj za filing...nesons:pa jeste, za razliku od ostalih iz okruzenja, ipak imam smeka za te stvari
:wink:
Guru 42:Miki, znaš šta.. pošto već nemam ništa novo.. ubaci i ove dve, poslednje u arhivu..![]()
@off topicGigo:Moja prethodna poruka pod brojem 248 nema smisla, jer nisam uspeo da ubacim fotografiju pa je doslo do greske.