Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Planiram letovanje u Laganasu. Zanima me da li iz Laganasa idu autobusi do ostalih plaza. Na njihovom zvanicnom sajtu stoje samo polasci iz Zantea do ostalih mesta. Hvala unapred!

Nema sanse jer su zabacene..cak ni da neko organizuje ture nema..samo kornjace i navajo..al se rentacar isplati nadjes 2-3 osobe

ma gde retki...kroz Argasi u neko doba dana ne mozes da prodjes od raznoraznih buseva koji voze od plaze do plaze
jedno jutro smo se nacekali jer smo prolazili tuda bas u vreme kad busevi skupljaju ljude u Argasiju
a obzirom na sirinu ulice naravno da je bila zakrcena :aha:

cao, drugari.. citajuci dosadasnje komentare, saznala sam mnogo korisnih stvari. hvala vam! :)

posto sam jedna od onih koji bi se odmah po dolasku u inostranstvo raspitivali o nasoj muzici i masi ( :sad2: nemojte me mrzeti ), volela bih da znam koliko ima naseg naroda i koliko se cesto prave nase zurke u periodu od 09.08- 20.08.

da li je to vec kraj sezone? :(

hvala unapred na odgovorima...

Ja sam bila samo u Paraliji, sa 3 drugarice, pa sada imam osecaj da su svuda u Grckoj mestani tako srdacni i naklonjeni Srbima...
Na plazi su nam donosili vocne kupove, davali lezaljke gratis, u nekim diskotekama nisu naplacivali ulaz... nista od toga u Laganasu? :)

cao, drugari.. citajuci dosadasnje komentare, saznala sam mnogo korisnih stvari. hvala vam! :)

posto sam jedna od onih koji bi se odmah po dolasku u inostranstvo raspitivali o nasoj muzici i masi ( :sad2: nemojte me mrzeti ), volela bih da znam koliko ima naseg naroda i koliko se cesto prave nase zurke u periodu od 09.08- 20.08.

da li je to vec kraj sezone? :(

hvala unapred na odgovorima...

ima dosta srba i prave se srpske zurke ali nije to u tolikoj meri poput paralije.

Cao svima :) ...Potrebna mi je vasa pomoc :rumenko: Putujem sa deckom prvi put na Zakintos, mesto Laganas, pa me zanimaju cene hrane,pica itd. I da, da li je neko bio smesten u vili yatras, kakva je sto se tice higijene i bezbednosti. Unapred hvala....

Cao svima :) ...Potrebna mi je vasa pomoc :rumenko: Putujem sa deckom prvi put na Zakintos, mesto Laganas, pa me zanimaju cene hrane,pica itd. I da, da li je neko bio smesten u vili yatras, kakva je sto se tice higijene i bezbednosti. Unapred hvala....

cene su ok, kao i u drugim mestima u grckoj. sto se bezbednost tice, policija kruzi non stop po laganasu zbog engleza jer je to debilasta nacija. kreteni su ali bezopasni su, jos kada cuju srpski jezik sklanjaju se. ovde na forumu svi su pricali kakvi su to kreteni ali bez obzira na to nisam mogao da zamislim dok to nisam video svojim ocima. jedne veceri pijan englez pisa na nasim stepenicam u sred grada u centralnoj ulici, a njih petorica stoje pored. kada sam se razdrao na srpskom svi su okrenuli kao pogubljeni i otisli, srpski jezik je cudo. treba doziveti i videti sve to.

Pa pitam zato sto imaju na pocetku i kraju kao popust 50%..to nija zvanicno toliko nego navlakusa ali kad nema posla lakse se spusti cena..ako mene pitas nemoj uzimati starija vozila nevidjeni su krsevi..vitaru smo uzeli ugasila nam se i menjac je otiso jedva se menjaju brzine..polo i fabia od novijih i uzivancija

Nova fabia bila 3 dana 100e..isla s nama jos jedna devojka i podelili troskove..mislim cisto ako vam bude frka za kesh postoji i ta opcija..necete nista raditi u kolima nadam se:lol:a tamo posle na plazama ima uvalica uvek mozete da otplivate i odradite sta treba:super:

Back