Mi vodimo pse da se plivaju na 25-maj a i uvece na Adu i do sada nas niko nije opomenuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste da ovo nema veze sa ovom pricom,ali ta ista komshinica moja DRAGA je meni rekla kako nisam normalna sto imam psa i da bi ona pre uzela dete sa ulice nego smrdljivog i shugavog psa i detetu bi sve dala i tako to,a pre dva dana ili tri,ne znam ni ja, zvoni meni neko na vrata,ja otvaram i u istom trenutku otvara i ta komsinica koja je stan do mene. Zvonila nam je neka zena koja je prikupljala prilog za decu sirochice,i komshinica je saslusala do kraja celu pricu te zene i samo je rekla, a neka hvala,necu ja da dajem nikakve pare, i zalupila vrata...toliko o mojoj komsinici.....mene samo plasi sto su nam terase spojene,tj. samo je pregradjeno,pa moze svasta da mi ubaci na terasu......zato se trudim sto manje da pricam sa njom..dejana-beba:E mene je bas briga sta ce ko da misli i da li ce se buniti zbog mojih 7 ljubimaca koje cuvam u stanu,i meni smeta sto ovim gradom seta gomila monstruma,ubica,pedofila i raznorazna ljudska gamad koje ima cak i u mojoj zgradi,kome ja da se pozalim na konstantnu vrisku i tucu u komsiluku od koje moji ljubimci dozivljavaju stres,a da ne govorim o zapisanim liftovima i stepenicama,ni gas maska vam ne bi pomogla.Pritom,iz susednih stanova bube istrcavaju maraton,dobro je da moj zaobilaze u sirokom luku,ne znam da li je to sto se boje pasa,macaka ili mozda cistoce.I da se nadovezem Mico na tvoju pricu da komsinica nece da udje u lift sa tvojom kucom,ja nekim od komsija ne dozvoljavam da udju u lift sa mojim kucama jer su te komsije isuvise agresivne pa se bojim za svoje pse,to jest ne znam da li su komsije vakcinisane protiv besnila pa necu da rizikujem.
Stefan-agp:I ja sam imao problen ali je brzo resen.Bio sam na adi pre godinu dana sa psom on se malo kupao pa su dosli neki smekeri da mi "pisu kaznu" a usput je jedan bio veoma drcan,ta drcnost se nije bas svidela mojoj maloj kuci (dobermanu muzijaku od 2 godinice) inace je to pas od mog strica koji me obozava do besvesti i samo mene totalno slusa.Kad je taj cuvar poceo nesto da vileni i da se mrsti jel nisam hteo da platim kazni,Bagzi(kuca) je elegantno stao ispred mene i objasnio tim momcima na fin nacin da je vreme da odu svojim putem.Naravno da su ga shvatili okrenuli se i otisli.Ja sam se smejao pola sata posle toga.hahahaha,nisu oni krivi sto ne znaju da se postave i da pricaju na civilizovan nacin a ne drsko i bezobrazno.
I ja sam imao problen ali je brzo resen.Bio sam na adi pre godinu dana sa psom on se malo kupao pa su dosli neki smekeri da mi "pisu kaznu" a usput je jedan bio veoma drcan,ta drcnost se nije bas svidela mojoj maloj kuci (dobermanu muzijaku od 2 godinice) inace je to pas od mog strica koji me obozava do besvesti i samo mene totalno slusa.Kad je taj cuvar poceo nesto da vileni i da se mrsti jel nisam hteo da platim kazni,Bagzi(kuca) je elegantno stao ispred mene i objasnio tim momcima na fin nacin da je vreme da odu svojim putem.Naravno da su ga shvatili okrenuli se i otisli.Ja sam se smejao pola sata posle toga.hahahaha,nisu oni krivi sto ne znaju da se postave i da pricaju na civilizovan nacin a ne drsko i bezobrazno.
Jel ima nekih novosti po pitanju ovog zakona?
Uskoro bih trebao biti ponosni vlasnik psa pa me interesuje kakva je situacija sad sa drzanjem psa u stanu? Konkretno zivim u NS-u ako neko ima neki link