- Poruka
- 90.416
Očigledno nije naišla na gradjanerku i dok pokušava pandura da preokrene ova je prekida. Šta mislite o Žaklini?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova levo deluje pristojnije, jednostavno bad luck.Možda nije očekivala ćaciku![]()
Mislim da je pokušaj tipa da poveže ženu koju ne zanima opozicija na N1 i tatalovićka smešan pokušaj vlasti da kontradiktorno objasne narodu da su protesti "obojeni''Očigledno nije naišla na gradjanerku i dok pokušava pandura da preokrene ova je prekida. Šta mislite o Žaklini?
Mislim da bih ja u ovakvim trenutku svakoga oterala.Možda Šarovića ne bi oterala.![]()
Što više hapse, to više pale. Srećno.Sta reci...u toku su hapšenja blokadera usko povezanim sa organizacijom protesta i destabilizacijom društva i upropascivanja fakulteta...iz iskustva znam da su takve stvari samo početak...srećno...
Žake je super.Ekstra je.Očigledno nije naišla na gradjanerku i dok pokušava pandura da preokrene ova je prekida. Šta mislite o Žaklini?
NumemoBudite malo normalni,e.![]()
Jesi li ti puštao one narodnjake do daske iz Ćacilenda za vreme tišine u spomen 16 stradalih u Novom Sadu?Sta reci...u toku su hapšenja blokadera usko povezanim sa organizacijom protesta i destabilizacijom društva i upropascivanja fakulteta...iz iskustva znam da su takve stvari samo početak...srećno...
Lepo im komšinica rekla koji god da su.Numemo![]()
Vi stradalima ispod nadstrešnice komemoracije održavate uz muziku i ples.Missim eboteJesi li ti puštao one narodnjake do daske iz Ćacilenda za vreme tišine u spomen 16 stradalih u Novom Sadu?
Ako nisi, pozdravljaš li gest kolega
Mislim da je Zaklina ok, a da ta gospodja ima mentalnih problema...Očigledno nije naišla na gradjanerku i dok pokušava pandura da preokrene ova je prekida. Šta mislite o Žaklini?
Zvezdin navijač beži od nje kao đavo od krsta.Srbi navalili na ovu novinarku kao da je Grejs Keli,samo zato sto ima velike grudi,inace nista posebno,a i da jeste,valjda je treba ocenjivati kao osobu i novinarku
Бивша риба, просечне памети, помислила да је новинар.Očigledno nije naišla na gradjanerku i dok pokušava pandura da preokrene ova je prekida. Šta mislite o Žaklini?