Zaklao kuvaricu i zatim je skalpirao pa pokušao samoubistvo

Šta je inače povučenom i stidljivom klincu
suzilo svest !?
Nije li konzumirao drogu,a da niko za to nije znao !
Ovako da "explodira" iz čista mira je prosto nemoguće !
17 godina je ipak premalo da bi bolovao od teške psihičke bolesti
sa manifestacijom agresije....
To je moje skromno mišljenje o ovoj tragediji !

a ko zna šta je sve preživeo što je moglo da ostavi teške posledice, i ko zna kakvi su bili uslovi života i okruženje, sve je to moglo da izazove agresivnost i violentnost

Ne mogu samo da razumem medije koji paznju posvecuju samo ubici,te bio divan,vredan,zlato malo a ovamo izbo je 50 puta skidao skalp,a o jadnoj zeni jedva koja rec.Hoce da se preokrene da ispadne da je ona njega necim izazvala ,bar tako deluje.Zrtvu licno sam poznavao i osoba mirnija od nje tesko da moze da postoji.Najgore je sto ce izaci za koju godinu i onda eto prilike da ponovi delo

Izgleda da se radi o mladom anti-fašisti :roll: . Obratite pažnju na ovaj podatak :

Saša M. (17), štićenik Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici, ubio je preksinoć kuvaricu Svetlanu Zorić (34) jer ga je podsećala na majku koja ga je ostavila! Kako Press saznaje, Saša je masakr najavio na svom profilu na Fejsbuku na kojem je ostala poruka „Streljanje je OK"!

Branislava Balaban, direktorka Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici, kaže za Press da Saša M. nije mogao da preboli što ga je majka odbacila.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/164279/HOROR+U+SREMSKOJ+KAMENICI+-+Ubio+kuvaricu+!.html

A evo i čuvenih anti-fašističkih nalepnica sa istom porukom :

soka.jpg

SMENJENA DIREKTORKA DEČIJEG SELA U SREMSKOJ KAMENICI

Sreda, 6. Juli, 2011.| Autor: Agencija TANJUG

NOVI SAD - Vlada Vojvodine je saopštila da je na današnjoj sednici, razrešila dužnosti dosadašnju direktorku SOS Dečije selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici Branislavu Balaban i na čelo te ustanove, u svojstvu vršioca dužnosti, postavila Milenu Vasić Stupar.

Nova direktorka Dečjeg sela, ustanove u kojoj je pre mesec dana njen štićenik Saša M. (17) ubio kuvaricu Svetlanu Zorić (34), diplomirala je na Pravnom fakultetu i proteklih 30 godina se profesionalno bavila pitanjima socijalne zaštite.

Vesti • 16:18 > 06:49 • 06. 07. 2011. | Tanjug

Smenjena direktorka Dečijeg sela

U Dečijem selu je pre mesec dana 17-godišnji štićenik S.M. nožem ubio Svetlanu Zorić (34) koja je radila kao kuvarica. On je još uvek u pritvoru, a o motivima ubistva se i danas nagađa. :eek:

Језиво. :eek: :sad2:
Са њим нешто жестоко није било уреду само што то нико није приметио на време.

Pa sa više od 50% današnjih klinaca nešto nije u redu. Sve više i više deca stasavaju u manijake i ubice.
Izvucite prosek starosti ubica, ubica u pokušaju, lopuža i ostaliog u proteklih 10 godina... Mislim da neće biti veći od 25 - 26.
Iz generacije u generaciju sve su luđi mislim da su velike šanse da se u bliskoj budućnosti rađaju sa sekirama, noževima, pištoljima u ruci.

Back