Say it right Buduća legenda Poruka 28.194 07.11.2008. u 19:36 - Zaklan pas u Krnjači #51 Tihomir Skara: Ulica koljača kerova bb. (pet brojeva) Krnjača A za šta će ti adresa? Kliknite za proširenje... Nemoj ovde da provociras, teraj se na drugi forum inace ce te stici ban!
Tihomir Skara: Ulica koljača kerova bb. (pet brojeva) Krnjača A za šta će ti adresa? Kliknite za proširenje... Nemoj ovde da provociras, teraj se na drugi forum inace ce te stici ban!
milutinkg Zainteresovan član Poruka 193 08.11.2008. u 17:04 - Zaklan pas u Krnjači #52 Ja bi ovog ko je uradio ovo na KOLAC,kao za vreme turaka!!!!
Sasha81 Zainteresovan član Poruka 392 07.12.2008. u 21:50 - Zaklan pas u Krnjači #54 nidza b: Pu ***** ti drzavu govnjivu...LEPO KAZEM DA SU LJUDI HILJADU PUTA GORI od ZIVOTINJA... ZAKLATI PSA!!!! PA to nema ni u Krstu sveta!!! Kliknite za proširenje... E bas tako,najlakse je ubiti neduznu zivotinju a da li se neko pita ko je kriv za ujed,da li se pas brnio ili je bio uplasen za stence.!!!!!!
nidza b: Pu ***** ti drzavu govnjivu...LEPO KAZEM DA SU LJUDI HILJADU PUTA GORI od ZIVOTINJA... ZAKLATI PSA!!!! PA to nema ni u Krstu sveta!!! Kliknite za proširenje... E bas tako,najlakse je ubiti neduznu zivotinju a da li se neko pita ko je kriv za ujed,da li se pas brnio ili je bio uplasen za stence.!!!!!!
Sasha81 Zainteresovan član Poruka 392 07.12.2008. u 21:56 - Zaklan pas u Krnjači #55 milutinkg: Ja bi ovog ko je uradio ovo na KOLAC,kao za vreme turaka!!!! Kliknite za proširenje... Ee ko ne bi..Na dva!!!!
milutinkg: Ja bi ovog ko je uradio ovo na KOLAC,kao za vreme turaka!!!! Kliknite za proširenje... Ee ko ne bi..Na dva!!!!