Zajednicki zivot pre braka

Znas kako, mozes nekoga tako ishejtovati, ali u danasnje vreme ovo uopste nije nerealna situacija.
Cak, mnooogo ludje stvari se desevaju od toga da devojka tera momka da prestane da jede meso i da ima poslugu u kuci i da joj je malo 3 sobe.:)

Missim, mozda laze, mozda ne, ali ovo ipak nije nerealno, NIMALO! :neutral:

Pa u principu poznajem dosta situacija na tu foru, ali ipak tim ljudima je ostala truncica mozga da se ne prosipaju, pa ni na forumima....Najgore je kad skontas da ima slicnih ljudi, koji upravljaju drzavom.

Sta mislis o razlici u godinama?

:heart:

Ja sam autorka ove dve teme, a ta o Tijani, ja je prvi put vidim. Ja se ne zovem Tijana. Pa nisam ja prasak ili omeksivac da se tako zovem. Ja jedam Moderna i bila sam Pevacica, ali mi je nalog na fejsu hakovan, a i ovde je hakovan, pa sam trazila da se zatvori taj nalog. Ako nekom nije jasno, moderatori mogu da potvrde da sam ja ta koja sam po IP adresi, ako se to tako zove.:heart:

Cicika za tebe i meniđera :kiss:

Hvala. A hvala i u menidjerovo ime, mada nisam nesto u kontaktu sa njim. Mogla bih da ga pozovem. :kiss::heart:

Najbolje ti da odlucis sta zelis,ako I slucajno nesto ne uspe bices sama sebi kriva,nece te nista ubiti,samo ces izvuci pouke iz toga,meni nedostaje da delim prostor sa voljenom osobom

Hvala. To su i da uradim.:heart:

Moj decko je pristao da zivimo zajedno. Prvo mu je bilo malo sokantno, a onda je pristao. On je rekao da je to za njega veliki korak, ja sam rekla da je i za mene. On je rekao da hoce da proba da se zdravo hrani, ali da mu treba vremena. Ja sam pristala. Rekla sam mu da bih se i ja isto osecala kao i on. Trebalo bi da se preseli za vikend, a ja cu da mu pripremim sobu. On voli boju kasije, pa cu mu tako i obojiti sobu. Bice sve to divno. Mislim da ce vec u nedelju prestati da jede meso. Za sada cu prihvatiti da jede mlecne proizvode. Mislim da ce ovo biti nesto najlepse i u njegovom i u mom zivotu.:heart:

Nikako da razumem to sa godinama. Imate ljude koji imaju poprilicno godina, puni zivota, humora, lepo izgledaju i imate ljudi koji su mladji 15-20 godina i koji nista od ovog navedenog nemaju. Zar nije najbitnije da vam se ta osoba svidja bas takava kakva jeste.Zasto vam je toliko vazan taj broj godina?

Nikako da razumem to sa godinama. Imate ljude koji imaju poprilicno godina, puni zivota, humora, lepo izgledaju i imate ljudi koji su mladji 15-20 godina i koji nista od ovog navedenog nemaju. Zar nije najbitnije da vam se ta osoba svidja bas takava kakva jeste.Zasto vam je toliko vazan taj broj godina?
Dobro onda ja sa mojih 28 da jurim devojke od 18-20. :)
Moze!!!:D
Ima li kandidatkinja??? :heart::ceka:

Ne mora da znaci da je tako, evo ga moj komsija visok, mrsav, celav, glup, ali je obdaren u gacama, i ne verujem da ni on moze da izbroji sa koliko je devojaka i zena bio, ima 40. godina i tek sad planira da se zeni sa devojkom 9 godina mladjom..

Dobro onda ja sa mojih 28 da jurim devojke od 18-20. :)
Moze!!!:D
Ima li kandidatkinja??? :heart::ceka:

Naravno....ja nisam kandidatkinja:) imam vise godina od zeljenih:)

- - - - - - - - - -

Ne mora da znaci da je tako, evo ga moj komsija visok, mrsav, celav, glup, ali je obdaren u gacama, i ne verujem da ni on moze da izbroji sa koliko je devojaka i zena bio, ima 40. godina i tek sad planira da se zeni sa devojkom 9 godina mladjom..

Bas fino za njega:)..Pronasli se...sta je tu cudno?:dontunderstand:

Poslednja izmena:
:heart:U vezi sam sa jednim deckom tri meseca i par dana. Sinoc sam bila sa njim. Bilo nam je lepo. On je predlozio da se preselim kod njega. Samo sam se osmehnula i nista nisam odgovorila. On je ponovio, a ja sam rekla: "Malo cu da razmislim." Ubrzo sam otisla da se vidim sa jednim drugom. Nista nisam govorila, ali sam zelela da se probudim danas i lepo razmislim. NOc je pametnija od dana, jutro je pametnije od noci. Ustala sam rano i malo pogledala bivse teme, a i prokomentarisala sam nesto na religiji. Sada pisem temu o tome.
Prva misao, koja mi je pala na pamet je bila: "Da!" Setio se posle toliko vremena, ali ubrzo mi je dosla i druga misao. NJegov stan vam je kao pustinja. Uredjen je u stilu minimalisticko-pustinjski. On uopste nema normalan namestaj. Druga stvar je da sam ja tvrdokorna veganka i da ne dozvoljavam da se jede meso u stanu. On nema poslugu u stanu. Stan mu je mali. Ima tri sobe, ne bih imala sobu za moje ljubimce i za teretanu. On ne podnosi cvece u stanu, ja obozavam cvece. Kada sam sve to lepo izvagala, shvatila sam da ga stvarno volim. I jedino sto mi je ostalo je da mu predlozim da se preseli kod mene.
Spremna sam na kompromise, ali mora i on da bude spreman. Predlozicu mu da se preseli kod mene i da ne jede meso. To je sve. Ja sam pristala da zivimo zajedno. U vezu unosim stan, a on moze valjda da prestane da jede meso. To cu i da uradim.
Da li mislite da je to pametno? Sta mislite o zejdnickom zivotu, nadam se pre braka?

Tebi baš treba prostora :D Ja sam sa dragom živeo pre braka u jednosobnom stanu,komocija minimalna,još ona studirala pa sam dok je spremala ispite morao da istrpim sve i svašta...ali kad sam posle godinu dana video da pored svih gluposti,ne pada mi napamet da se vratim momačkom životu,kao sasvim normalan korak sledila je prosidba i brak. Dakle to je jedina prava generalna proba.

Jedino što smo mi bili zajedno godinu i 7-8 meseci kada smo krenuli da živimo zajedno. 3 meseca mi je mnooogo malo za takav korak. Ali dobro...vi valjda znate šta hoćete.

Poslednja izmena:
Tebi baš treba prostora :D Ja sam sa dragom živeo pre braka u jednosobnom stanu,komocija minimalna,još ona studirala pa sam dok je spremala ispite morao da istrpim sve i svašta...ali kad sam posle godinu dana video da pored svih gluposti,ne pada mi napamet da se vratim momačkom životu,kao sasvim normalan korak sledila je prosidba i brak. Dakle to je jedina prava generalna proba.

Jedino što smo mi bili zajedno godinu i 7-8 meseci kada smo krenuli da živimo zajedno. 3 meseca mi je mnooogo malo za takav korak. Ali dobro...vi valjda znate šta hoćete.

meni je ova tema takva laž, izmišljotina i science fiction

Tebi jeste, ali proveli smo noc zajedno. Sinoc je malo zanovetao, zato sto smo spavali u razdvojenim sobama, ali, sta fali, ako misli da se ozeni sa mnom treba da napravi neki kompromis. Danas ce mu stici jos nekih stvari, mada mi nije jasno otkud mu i ovo sto je stiglo, posto je njegov stan bio kao pustos.:heart:

Back