TijanaMP
Početnik
- Poruka
- 22
Zdravo drugari, zelim vas obavestiti da sam u RL srela osobu koju sam ovde najvise prezirala i ta osoba je vrlo pozitivno uticala na mene i ostavila ogroman utisak, ulila mi je novu nadu i novo samopouzdanje i zelim da vam se izvinim na svim mojim prostocama, i na vecitom zvocanju, kukanju i oprstite mi sto sam neke umalovazavala i vredjala. Moje pravo ime je Tijana, 91 sam godiste i identitet koji sam uzela kao Lisa Denis, kasnije promenjeno u Moderna Pevacica mi je jako pomogla tokom moje krize, medjutim ovo sprdanje i bezanje iz RL mi je postala opsesija od koje mi je bilo tesko odvici se, ali ipak osoba sa kojom sam sada u super odnosima me je odusevila i inspirisala, tako da sam resilada vam otkrijem istinu, i da vam se izvinim na svemu.
P.S. Moj fejsbuk i profil na ovom forumu su hakovani tako da vise nisu u mom vlasnistvu, nova vlasnica je Teodora Milovanovic, tako da znate ako vas neko smara, to je ona, a ne ja. Promenila sam se i menjam zivot!
M.P. (Tijana)
P.S. Moj fejsbuk i profil na ovom forumu su hakovani tako da vise nisu u mom vlasnistvu, nova vlasnica je Teodora Milovanovic, tako da znate ako vas neko smara, to je ona, a ne ja. Promenila sam se i menjam zivot!
M.P. (Tijana)