Zajednicki zivot pre braka

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
U vezi sam sa jednim deckom tri meseca i par dana. Sinoc sam bila sa njim. Bilo nam je lepo. On je predlozio da se preselim kod njega. Samo sam se osmehnula i nista nisam odgovorila. On je ponovio, a ja sam rekla: "Malo cu da razmislim." Ubrzo sam otisla da se vidim sa jednim drugom. Nista nisam govorila, ali sam zelela da se probudim danas i lepo razmislim. NOc je pametnija od dana, jutro je pametnije od noci. Ustala sam rano i malo pogledala bivse teme, a i prokomentarisala sam nesto na religiji. Sada pisem temu o tome.
Prva misao, koja mi je pala na pamet je bila: "Da!" Setio se posle toliko vremena, ali ubrzo mi je dosla i druga misao. NJegov stan vam je kao pustinja. Uredjen je u stilu minimalisticko-pustinjski. On uopste nema normalan namestaj. Druga stvar je da sam ja tvrdokorna veganka i da ne dozvoljavam da se jede meso u stanu. On nema poslugu u stanu. Stan mu je mali. Ima tri sobe, ne bih imala sobu za moje ljubimce i za teretanu. On ne podnosi cvece u stanu, ja obozavam cvece. Kada sam sve to lepo izvagala, shvatila sam da ga stvarno volim. I jedino sto mi je ostalo je da mu predlozim da se preseli kod mene.
Spremna sam na kompromise, ali mora i on da bude spreman. Predlozicu mu da se preseli kod mene i da ne jede meso. To je sve. Ja sam pristala da zivimo zajedno. U vezu unosim stan, a on moze valjda da prestane da jede meso. To cu i da uradim.
Da li mislite da je to pametno? Sta mislite o zejdnickom zivotu, nadam se pre braka?:heart:

Izvini sestro ali moram biti iskren. Kao prvo to sto ti hoces on da se preseli kod tebe je prvi dokaz tvoje dominantosti. Ali to da ga nateras da bude vegetarijanac nije uopste u redu. Jednog dana ces mu dosaditi. Sta sa tim da on nema poslugu u stanu?HALOOOOO??? Sta to znaci??
Sve u svemu, zgrozio sam se tvojom porukom, tebi je "ON" dio namjestaja u tvom zivotu...
1. Ako je nego vegetarianac, pusac, pijanica, ateist ili mehanicar: ili ga prihvati ili nemoj imati posla sa tom osobom, pokusati promeniti nekoga je vrlo opasno
2. Zena koja ima poslugu u kuci, znaci da je zauzeta praveci milione, takva zena ne treba pomisljati na porodicu ili vezu. Karijera je druga stvar, uskladljiva sa porodicom, ali ti ne treba posluga
3. Stan mu je mali, ima tri sobe....za ovo nemam rijeci
4. Zajedno smo 3 mj i nekoliko dana.....a koliko vi imate godina?
5. Za cvece podrzavam tebe, lepo je imati u kuci biljke
6. Ako se on preseli kod tebe, ti ces za nekoliko godina kad budete imali vase krize ubijati pojam u njemu u fazonu "da ti nije bilo mene ne bi imao ni gde da zivis"
7. KATASTROFA djevojko, KATASTROFA
8. Za zajednicki zivot pre braka sam ZA, kad mu vidis prljave gace ili on oseti smrad tvojih sekreta, pobeci cete jedno od drugog ko spidi gonzales (za njega nisam siguran)...I bolje je to da se desi pre braka.
9. IZBEZUMLJEN SAM

Izvini sestro ali moram biti iskren. Kao prvo to sto ti hoces on da se preseli kod tebe je prvi dokaz tvoje dominantosti. Ali to da ga nateras da bude vegetarijanac nije uopste u redu. Jednog dana ces mu dosaditi. Sta sa tim da on nema poslugu u stanu?HALOOOOO??? Sta to znaci??
Sve u svemu, zgrozio sam se tvojom porukom, tebi je "ON" dio namjestaja u tvom zivotu...
1. Ako je nego vegetarianac, pusac, pijanica, ateist ili mehanicar: ili ga prihvati ili nemoj imati posla sa tom osobom, pokusati promeniti nekoga je vrlo opasno
2. Zena koja ima poslugu u kuci, znaci da je zauzeta praveci milione, takva zena ne treba pomisljati na porodicu ili vezu. Karijera je druga stvar, uskladljiva sa porodicom, ali ti ne treba posluga
6. Ako se on preseli kod tebe, ti ces za nekoliko godina kad budete imali vase krize ubijati pojam u njemu u fazonu "da ti nije bilo mene ne bi imao ni gde da zivis"
8. Za zajednicki zivot pre braka sam ZA, kad mu vidis prljave gace ili on oseti smrad tvojih sekreta, pobeci cete jedno od drugog ko spidi gonzales (za njega nisam siguran)...I bolje je to da se desi pre braka.
9. IZBEZUMLJEN SAM

Ja sam izbezumljena. Prvo, ti si zaboravio ljubav. Drugo, ja ne zelim da se on menja, samo ne zelim da jede meso, jer mi je to odvratno. On ne pije mnogo i ne pusi. Ja mu ne zabranjujem da pije, a sto se pusenja tice nema problema. On ima 38 godina, a ja imam ispod 25. Dama sam i ne otkrivam godine.
On meni nije deo namestaja, ja njega volim. Ne pada mi na pamet da mu da mu prebacujem, jer on ima stan. To sto nije funkcionalan je druga stvar. Sto se tice tih gaca i sekreta, on je uredan i lepo mirise.
Ti sin negativan i kritican, zaboravljas na ljubav. U ovako velikom trenutku za mene, ja ocekujem da ce meneko podrzati, a ne da me tako mraci i rastuzuje. Ja sam zapocinjala nekoliko puta zajednicki zivot, ali ovaj decko mi se bas svidja.

@Paranormalna: Nije Jevrejin. On je Srbin. Moj bivsi decko iz Izrael i ja se cujemo, ali ne toliko intenizvno. Jednostavno, shvatila sam da mi je to previse ulaganja ni oko cega. U vezi sam sa ovim deckom i to je to. Inace, moj bivsi decko je konobar, zalio mi se pre neki dan, tako da nije neka vajda od njega i zarade, a i ja sam vec bogata.:heart:

Ja sam izbezumljena. Prvo, ti si zaboravio ljubav.Nisam bejbi, mozda samo imam truncicu vise iskustva u ljubavi, al necemo sad o tome Drugo, ja ne zelim da se on menja, samo ne zelim da jede meso, jer mi je to odvratno.To znaci da hoces da se menja, hrana je dio haraktera jedne osobe, ako promenis hranu, jednog dana htjeti ces nesto drugo da promenis On ne pije mnogo i ne pusi.NEsto mi je sumnjivo ono "on ne pije mnogo", ali valjda ti znas Ja mu ne zabranjujem da pije, a sto se pusenja tice nema problema. On ima 38 godina, a ja imam ispod 25.Uh.... Dama sam i ne otkrivam godine. Draga moja, ti si zena, dama nastaje od zene a ne radja se. I ne postoji dama koja ima manje od 25 god
On meni nije deo namestaja, ja njega volim.Posle 3 meseca i nekoliko dana, bravo Ne pada mi na pamet da mu da mu prebacujem, jer on ima stan. To sto nije funkcionalan je druga stvar Nije funkcionalan za tvoje ekstremne potrebe, inace stan sa 3 sobe je i previse. Sto se tice tih gaca i sekreta, on je uredan i lepo mirise.Cool, sretno
Ti sin negativan i kritican, zaboravljas na ljubav.Ne draga moja, ne zaboravljam. Nekoga zivot moze da zahebe mnogo, tada ljubav ima najvecu efikasnost. Ja sam sa svojom ljubavi gladovao i bili smo zajedno, danas nam je ekonomski mnoooooogo dobro, i opet smo zajedno. U ovako velikom trenutku za mene, ja ocekujem da ce meneko podrzati, a ne da me tako mraci i rastuzuje.Trosim svoje vrijeme na tebe, da bih ti pojasnio neke fakte, da ne bi napravila gresku. Moje je samo jedno misljenje koje ti trebas da iskoristis da ne napravis gresku. Ja nisam Bog da te sudim, ali nisam ni seronja koja ce podrzati osobu u necemu sto ima potencijala da je unisti Ja sam zapocinjala nekoliko puta zajednicki zivot, ali ovaj decko mi se bas svidja. Jeli nije vreme malo da se zapitas?Je li OK ovo sto si napisala?

@Paranormalna: Nije Jevrejin. On je Srbin. Moj bivsi decko iz Izrael i ja se cujemo, ali ne toliko intenizvnoPocinjes ziveti sa jednim a cujes se sa drugim. Jednostavno, shvatila sam da mi je to previse ulaganja ni oko cega. U vezi sam sa ovim deckom i to je to. Inace, moj bivsi decko je konobar, zalio mi se pre neki danU vremenima u kojima jesmo moze se zaliti smao onaj koji nema posao, tako da nije neka vajda od njega i zarade, a i ja sam vec bogata.Jesi li ti normalna ili sta bre? Jel ti tata sve kupio ali promasio kulturu, mozak i ljudskost? Necu da te vrijedjam, ali ovo sto si rekla je GROZNO. Zena mora da ima ekonomsku sigurnost. Ali ti hoces da zivis zivot princeze. Pa ljubavi moja, princeza nisi niti ces ikada biti. Rodila si se kao svi mi i tako ces i ostariti i umrijeti.

Razlika izmedju "zabavljanja" i ozbiljne veze je sto zabavljanje teze dolazi u neke ekstremne situacije.
Moj burazer-rodjak je bio u vezi sa devojkom 4 godine, vencali se i vec posle mesec dana bracnog zivota se vratio kuci, a zasto, to nisam ni pitao.:)

Razmisli dobro sta ocekujes od njega i da li bi mogla da ga trpis non-stop u svom prisustvu, a zamisli i kako on reaguje na tebe i kakvi problemi sve mogu da nastanu.
Evo to sa jedenjem mesa moze da bude i najmanji problem...

Ja sam izbezumljena. Prvo, ti si zaboravio ljubav.Nisam bejbi, mozda samo imam truncicu vise iskustva u ljubavi, al necemo sad o tome Drugo, ja ne zelim da se on menja, samo ne zelim da jede meso, jer mi je to odvratno.To znaci da hoces da se menja, hrana je dio haraktera jedne osobe, ako promenis hranu, jednog dana htjeti ces nesto drugo da promenis On ne pije mnogo i ne pusi.NEsto mi je sumnjivo ono "on ne pije mnogo", ali valjda ti znas Ja mu ne zabranjujem da pije, a sto se pusenja tice nema problema. On ima 38 godina, a ja imam ispod 25.Uh.... Dama sam i ne otkrivam godine. Draga moja, ti si zena, dama nastaje od zene a ne radja se. I ne postoji dama koja ima manje od 25 god
On meni nije deo namestaja, ja njega volim.Posle 3 meseca i nekoliko dana, bravo Ne pada mi na pamet da mu da mu prebacujem, jer on ima stan. To sto nije funkcionalan je druga stvar Nije funkcionalan za tvoje ekstremne potrebe, inace stan sa 3 sobe je i previse. Sto se tice tih gaca i sekreta, on je uredan i lepo mirise.Cool, sretno
Ti sin negativan i kritican, zaboravljas na ljubav.Ne draga moja, ne zaboravljam. Nekoga zivot moze da zahebe mnogo, tada ljubav ima najvecu efikasnost. Ja sam sa svojom ljubavi gladovao i bili smo zajedno, danas nam je ekonomski mnoooooogo dobro, i opet smo zajedno. U ovako velikom trenutku za mene, ja ocekujem da ce meneko podrzati, a ne da me tako mraci i rastuzuje.Trosim svoje vrijeme na tebe, da bih ti pojasnio neke fakte, da ne bi napravila gresku. Moje je samo jedno misljenje koje ti trebas da iskoristis da ne napravis gresku. Ja nisam Bog da te sudim, ali nisam ni seronja koja ce podrzati osobu u necemu sto ima potencijala da je unisti Ja sam zapocinjala nekoliko puta zajednicki zivot, ali ovaj decko mi se bas svidja. Jeli nije vreme malo da se zapitas?Je li OK ovo sto si napisala?

@Paranormalna: Nije Jevrejin. On je Srbin. Moj bivsi decko iz Izrael i ja se cujemo, ali ne toliko intenizvnoPocinjes ziveti sa jednim a cujes se sa drugim. Jednostavno, shvatila sam da mi je to previse ulaganja ni oko cega. U vezi sam sa ovim deckom i to je to. Inace, moj bivsi decko je konobar, zalio mi se pre neki danU vremenima u kojima jesmo moze se zaliti smao onaj koji nema posao, tako da nije neka vajda od njega i zarade, a i ja sam vec bogata.Jesi li ti normalna ili sta bre? Jel ti tata sve kupio ali promasio kulturu, mozak i ljudskost? Necu da te vrijedjam, ali ovo sto si rekla je GROZNO. Zena mora da ima ekonomsku sigurnost. Ali ti hoces da zivis zivot princeze. Pa ljubavi moja, princeza nisi niti ces ikada biti. Rodila si se kao svi mi i tako ces i ostariti i umrijeti.

Iako mislis da si otkrio neku neverovatnu istinu, mislim da si veoma negativan. Ja treba da zapocenm novi zivot i svesna sam odricanja, koja cu morati da istrpim. Mene u zivotu vodi ljubav. U mog decka sam stvarno zaljubljena i volim ga. Osetila sam nesto neobjasnjivo sa njim. Ja nisam nasledila pare od tate, nego od mame, a i u zivotu sam dosta radila i naradila se, iako jos nemam ni 25 godina. Zaradila sam dovoljno. Moj posao je pomalo kontroverzan na ovom podrucju, pa sam prekinula moju karijeru, zbog ljubavi. Mozda je tvoj zivot bio tezak, mozda je bio crn, a sada je malo laksi i svetliji, ali vidi na sta si ti ispao. mozda, da si imao neciju podrsku na pocetku tog zivota, ne bi me docekao tako grubo na noz i moju odluku, koja je teska, ne bi tako jednostavno obasipao negativnim komentarima.
Sto se tice bivseg decka. On zivi u Izraelu. On me je kontaktirao prvi. Nas dvoje samo razgovaramo i nista vise. On jeste sladak. Sa njim sam bila u vezi pre desetak godina i tu se sve zavrsilo. Ja sam razmisljala da se udam za njega, a njegovi roditelji su bas zatucani ljudi, koji nisu mogli da prihvate da sam hriscanka i to sto sam bila maloletna. Mi smo bili prijatelji, ali ja nisam htela da se petljam u te porodicne odnose. Njegova zena ih je sada razjurila. Samo njegova majka dolazi kod njih na drugi dan Hanuke. I to je upalila svecu sa njegovom decom i pobegla glavom bez obzira, kao da ima kugu, jer se njegova zena okomila na nju. Ja bih njih prihvatila takve kakvi jesu, iako su poreklom iz Poljske, a zna se sta se misli o Jevrejima iz Poljske. Ipak, ja sam jednostavno smanjila kontakt sa njim. Cujemo se dva- tri puta nedeljno i to j to. :heart:

Samo naprijed, bitno da nije mašinac pa još i ateista....:)

Srecom, nije masinac. Ne bi mi smetalo, ako je ateista, ali pravi, mada ja planiram da se udam u crkvi, tako da bi tu nastao problem. Sa mojim deckom, nisam nesto ni caskala oko Boga, a nisam primetila da ima ikonu u stanu. Vidis, moracu malo to da ispitam. Mozda pored vegeterijanstva upozn jos neke stvari. ;):heart:

Razlika izmedju "zabavljanja" i ozbiljne veze je sto zabavljanje teze dolazi u neke ekstremne situacije.
Moj burazer-rodjak je bio u vezi sa devojkom 4 godine, vencali se i vec posle mesec dana bracnog zivota se vratio kuci, a zasto, to nisam ni pitao.:)

Razmisli dobro sta ocekujes od njega i da li bi mogla da ga trpis non-stop u svom prisustvu, a zamisli i kako on reaguje na tebe i kakvi problemi sve mogu da nastanu.
Evo to sa jedenjem mesa moze da bude i najmanji problem...

Jao, ljudi, zar niko nema neko lepo iskustvo?! :(:heart:

9. IZBEZUMLJEN SAM

nisam procitala sve tvoje odgovore al da znas da je VC poznati trol:);)tako da ili zajebavas ili iskuliras poruke:)svi se zeznemo prvi put pa odgovorimoXD

Da, da, takve stvari treba obavezno provjeriti...da ne bi bilo "nismo znali"...ako je ateista, odmah da ga preorjentiraš...

I, ne bih mu ja bezrezervno verovao.
Po pitanju mesa.
A, dođe od negde - odma' pretres !
Na ulaznim vratima.
Još bolje, pre ulaska u stan, na stepeništu.
Mesna kontrola.
Dža, ima neke pljeskavice u džepovima, vadiš i bacaš u kontejner....
Tek kad se pokaže da kod njega nema više mesa, puštaš u kuću.

Tada se raspilaviš i daš na znanje da si spremna da voliš do groba....!

Da, da, takve stvari treba obavezno provjeriti...da ne bi bilo "nismo znali"...ako je ateista, odmah da ga preorjentiraš...

Nema potrebe da ga preorijentisem. Mislim da svaki covek treba sam da shvati neke stvari. Jednostavno, pusticu ga da razmisli i o drugacijem, odn. mom, pristupu. Ne kazem da sam ja nepogresiva, ali nije ni on. :heart:

Uuuhhhh....nemam potrebe da branim svoj IQ, to sam naseo znaci da sam naivan a ne glup. Mozda je to tebi isto...Bez obzira, naseo sam jer znamo svi mnogo dobro da su nasi krajevi prepuni bas takvih guski, ali sam se zadivio zato sto je jedna odlucila da se otkrije.

U slucaju da je to izmisljena prica povlacim komentar za IQ...a sto se tice mog IQ-a nemoj se brinuti duso ;):bye:

Uuuhhhh....nemam potrebe da branim svoj IQ, to sam naseo znaci da sam naivan a ne glup. Mozda je to tebi isto...Bez obzira, naseo sam jer znamo svi mnogo dobro da su nasi krajevi prepuni bas takvih guski, ali sam se zadivio zato sto je jedna odlucila da se otkrije.

U slucaju da je to izmisljena prica povlacim komentar za IQ...a sto se tice mog IQ-a nemoj se brinuti duso ;):bye:

Znas kako, mozes nekoga tako ishejtovati, ali u danasnje vreme ovo uopste nije nerealna situacija.
Cak, mnooogo ludje stvari se desevaju od toga da devojka tera momka da prestane da jede meso i da ima poslugu u kuci i da joj je malo 3 sobe.:)

Missim, mozda laze, mozda ne, ali ovo ipak nije nerealno, NIMALO! :neutral:

Back