Ja sam izbezumljena. Prvo, ti si zaboravio ljubav.Nisam bejbi, mozda samo imam truncicu vise iskustva u ljubavi, al necemo sad o tome Drugo, ja ne zelim da se on menja, samo ne zelim da jede meso, jer mi je to odvratno.To znaci da hoces da se menja, hrana je dio haraktera jedne osobe, ako promenis hranu, jednog dana htjeti ces nesto drugo da promenis On ne pije mnogo i ne pusi.NEsto mi je sumnjivo ono "on ne pije mnogo", ali valjda ti znas Ja mu ne zabranjujem da pije, a sto se pusenja tice nema problema. On ima 38 godina, a ja imam ispod 25.Uh.... Dama sam i ne otkrivam godine. Draga moja, ti si zena, dama nastaje od zene a ne radja se. I ne postoji dama koja ima manje od 25 god
On meni nije deo namestaja, ja njega volim.Posle 3 meseca i nekoliko dana, bravo Ne pada mi na pamet da mu da mu prebacujem, jer on ima stan. To sto nije funkcionalan je druga stvar Nije funkcionalan za tvoje ekstremne potrebe, inace stan sa 3 sobe je i previse. Sto se tice tih gaca i sekreta, on je uredan i lepo mirise.Cool, sretno
Ti sin negativan i kritican, zaboravljas na ljubav.Ne draga moja, ne zaboravljam. Nekoga zivot moze da zahebe mnogo, tada ljubav ima najvecu efikasnost. Ja sam sa svojom ljubavi gladovao i bili smo zajedno, danas nam je ekonomski mnoooooogo dobro, i opet smo zajedno. U ovako velikom trenutku za mene, ja ocekujem da ce meneko podrzati, a ne da me tako mraci i rastuzuje.Trosim svoje vrijeme na tebe, da bih ti pojasnio neke fakte, da ne bi napravila gresku. Moje je samo jedno misljenje koje ti trebas da iskoristis da ne napravis gresku. Ja nisam Bog da te sudim, ali nisam ni seronja koja ce podrzati osobu u necemu sto ima potencijala da je unisti Ja sam zapocinjala nekoliko puta zajednicki zivot, ali ovaj decko mi se bas svidja. Jeli nije vreme malo da se zapitas?Je li OK ovo sto si napisala?
@Paranormalna: Nije Jevrejin. On je Srbin. Moj bivsi decko iz Izrael i ja se cujemo, ali ne toliko intenizvnoPocinjes ziveti sa jednim a cujes se sa drugim. Jednostavno, shvatila sam da mi je to previse ulaganja ni oko cega. U vezi sam sa ovim deckom i to je to. Inace, moj bivsi decko je konobar, zalio mi se pre neki danU vremenima u kojima jesmo moze se zaliti smao onaj koji nema posao, tako da nije neka vajda od njega i zarade, a i ja sam vec bogata.Jesi li ti normalna ili sta bre? Jel ti tata sve kupio ali promasio kulturu, mozak i ljudskost? Necu da te vrijedjam, ali ovo sto si rekla je GROZNO. Zena mora da ima ekonomsku sigurnost. Ali ti hoces da zivis zivot princeze. Pa ljubavi moja, princeza nisi niti ces ikada biti. Rodila si se kao svi mi i tako ces i ostariti i umrijeti.