Zajednicki novcanik ili ne?

@ georgejune.....Ti si odvratno ljudsko bice i vecinom puta mi neverovatno ides na zivce sa tvojim glupavim, primitivnim, iracionalnim komentarima koji iskreno ne krakteristisu mentalno zdravu osobu i volela bih to da napravim veoma dinstinktivno ocigledno .

Nema potrebe za vredjanjem, Geogri ima svoj stav o tome, uostalom teme i sluze da bi svako rekao svoje misljenje i bilo bi dosadno kad bi svi mislili isto. Ukoliko imas nesto protiv njegovog misljenja reci ali njega ovako da vredjas nije u redu...

Razumem tvoj stav jer je racionaln i promisljen i u vecini slucajeva bih se slozila sa tobom....ali problem je u tome sto sam imala prilike nekoliko puta da predjem preko njegovih komentara koji nisu rezultat razmisljanja vec nastavak njegove nepromisljene i neinfromisane retorike i kompromizovane logike. I verujem da zasluzuje agresivnu i strogu kritiku na njemu veoma prisnom nacinu kominikacije....ali za tvoju benificiju pokusacu da iskoristim drugi kanal komunikacije :D .

Ok,vec pretpostavljate sta je pitanje..
dakle da li je u zajednickom zivotu (decko-devojka,muz-zena,verenici.. :bob: ) potreban zajednicki NOVCANIK, ili svako svoj pa podela troskova (ti plati ovo a ja cu ovo).z:hm:
Koliko je to uopste pametno i da li moze da funkcionise u danasnje vreme kada nam je novac svima bitan, a nema ga bas u izobilju..
Kad kazem NOVCANIK,smatram i kreditne i bankomat kartice,
davanje punomoci nad tvojim racunom ili pak samo pin tvoje kartice..
Sta uraditi a da sve funkcionise kako treba ???? :zsmrcka:

zavisi s kim si tj. kakav odnos prema novcu ima ta osoba...zajednicki zivot mi podrazumeva i zajednicki budzet jer u suprotnom ta komuna malo gubi smisao,ako imamo odvojene troskove i merimo sve i svasta onda cemu zajednica...
to sve podrazumeva da si u vezi sa finansijski odgovornom osobom,a ako nije tako onda podela troskova ima smisla..

Back