a ja cu morati da setam dinosaurusa Svako ima svog kucnog ljubimca :D
N NinaNenaEliminator Gost 09.09.2004. u 09:39 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #26 ninanena: a ja cu morati da setam dinosaurusa Kliknite za proširenje... Svako ima svog kucnog ljubimca
ninanena: a ja cu morati da setam dinosaurusa Kliknite za proširenje... Svako ima svog kucnog ljubimca
N ninanena Zainteresovan član Poruka 323 09.09.2004. u 12:19 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #27 NinaNenaEliminator: ninanena: a ja cu morati da setam dinosaurusa Kliknite za proširenje... Svako ima svog kucnog ljubimca Kliknite za proširenje... a da neces mozda i ti da mi budes ljubimac i to po kuci ops:
NinaNenaEliminator: ninanena: a ja cu morati da setam dinosaurusa Kliknite za proširenje... Svako ima svog kucnog ljubimca Kliknite za proširenje... a da neces mozda i ti da mi budes ljubimac i to po kuci ops:
N NenaNinaEliminator Gost 09.09.2004. u 12:32 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #28 ninanena: NinaNenaEliminator: ninanena: a ja cu morati da setam dinosaurusa Kliknite za proširenje... Svako ima svog kucnog ljubimca Kliknite za proširenje... a da neces mozda i ti da mi budes ljubimac i to po kuci ops: Kliknite za proširenje... Izgleda da ti sve vreme zelish neshto da mi kazesh al' ja nikako da razumem 8)
ninanena: NinaNenaEliminator: ninanena: a ja cu morati da setam dinosaurusa Kliknite za proširenje... Svako ima svog kucnog ljubimca Kliknite za proširenje... a da neces mozda i ti da mi budes ljubimac i to po kuci ops: Kliknite za proširenje... Izgleda da ti sve vreme zelish neshto da mi kazesh al' ja nikako da razumem 8)
N ninanena Zainteresovan član Poruka 323 09.09.2004. u 12:52 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #29 ako ti tako zelis da mislis neka ti je
N NenaNinaEliminatore Gost 09.09.2004. u 12:58 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #30 ninanena: ako ti tako zelis da mislis neka ti je Kliknite za proširenje... Ja govorim srpski a ti?
N ninanena Zainteresovan član Poruka 323 09.09.2004. u 13:00 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #31 ponekad i srpski ops: sve po potrebi ops:
elendil Aktivan član Poruka 1.996 15.12.2004. u 19:15 - ZAJECARSKE ULICE (staze) #32 HANI: Drago mi je da mislis i na druge Kliknite za proširenje... Gde si ti?Hani srco!