Zaista ali zaista deluje za podizanje samopouzdanja

gost 260148

Zainteresovan član
Poruka
118
za par dana mozete podici samopouzdanje ali je bitno da ne prestanete i ne zaboravite svaki dan da iscitavate ovaj tekst makar JEDNOM DNEVNO:

"Ja sam covek, dakle svesno i sposobno bice da pronikne i resi sva pitanja; ja razlikujem dobro od zla, istinu od lazi; ja shvatam lepotu; moj razum prostran je i bistar koliko i kod ljudi koji su oko mene, moja pamet im ne popusta; ja imam dovoljno pobuda i ostroumlja za valjano rukovanje svojim stvarima; dakle, ne treba mi nikakav gospodar, i ja mogu s uspehom da se borim protiv onih koji bi hteli da potcine moj trud i da se njim posluze u svoju korist. Pominjite se cesto ovih reci, ne ustupajte od njih nikada i ubedjujte sebe o svojoj vrednosti."

Tekst preuzet iz "Knjige o sreci", Stiven Rudez

Poslednja izmena:
moj razum prostran je i bistar koliko i kod ljudi koji su oko mene
ovo prvo mora da se promeni da bi bilo univerzalno primenjivo, jer ima ljudi koji su okruženi glupim ljudima :rumenko: i ne bi baš da budu bistri kao oni
ja imam dovoljno pobuda i ostroumlja za valjano rukovanje svojim stvarima
:rumenko: ovo drugo je sexualno eksplicitno, po mom skromnom mišljenju

za par dana mozete podici samopouzdanje ali je bitno da ne prestanete i ne zaboravite svaki dan da iscitavate ovaj tekst makar JEDNOM DNEVNO:

"Ja sam covek, dakle svesno i sposobno bice da pronikne i resi sva pitanja; ja razlikujem dobro od zla, istinu od lazi; ja shvatam lepotu; moj razum prostran je i bistar koliko i kod ljudi koji su oko mene, moja pamet im ne popusta; ja imam dovoljno pobuda i ostroumlja za valjano rukovanje svojim stvarima; dakle, ne treba mi nikakav gospodar, i ja mogu s uspehom da se borim protiv onih koji bi hteli da potcine moj trud i da se njim posluze u svoju korist. Pominjite se cesto ovih reci, ne ustupajte od njih nikada i ubedjujte sebe o svojoj vrednosti."

pretpostavljam da ti ovo znači da si 85 godište tj da imaš 26 godina
lepo je to što tu piše
mislim da si najviše usrećila i dala samopouzdanja stivenu rudezu kupovinom te knjige( a možda si je i skinula sa neta)

kakvi si prevaranti ovi motivatori

Samopouzdanje je vrlo bitno. Velike firme na zapadu prave svoje menadžere neverovatno samopouzdanim. Okruže ga timom koji mu kao slučajno namešta uspehe, pobeđuje u kartama, pikadu, ako slučajno zatraži sex niko ga ne odbija, pobeđuje na internim tombolama itd...na taj način oni kod njega izgrađuju veštačkim pute PRAVO samopouzdanje, čovek bukvalno misli da sve može. Tek tada ga puštaju da bude pravi menadžer...i on stvarno uspeva.
U Srbiji menadžere stalno ometaju, prave im probleme, i zaposleni i država (poreska uprava) se trude da mu maksimalno zagorčaju život i učine ga nesigurnim u sebe. Međutim ako takav tip kojega pljuju i podmeću mu nogu 24 sata dnevno uspe da sačuva i izgradi samopouzdanje....on postaje terminator u odnosu na zapadne veštački stvorene menadžere...može da pojede 15 njihovih menadžera za doručak. :cool:

znaci da idemo na zapad da bidnemo menadžeri i život će nam biti pink televizija

za one koji hoće da budu menadžeri na zapadu

hoću da budem menadžer na zapada

Poslednja izmena:
znaci da idemo na zapad da bidnemo menadžeri i život će nam biti pink televizija

za one koji hoće da budu menadžeri na zapadu

Silom prilika sam više puta imao kontakt sa tim zapadnim menadžerima. Njihovi štosovi kojima pokušavaju da nas prevara ne bi prošli ni kod male dece u Srbiji. Istina je da oni uvek uspeju da izrade naše firme i državu, ali to nije posledica njihove pameti i samopouzdanja, već je posledica mita i korupcije gurnutih u pravi džep u Srbiji....inače su u stvari SMEŠNI. :hahaha:

odjednom želim da budem menadžer na zapadu :think: :eek:

Možete se rugati, ali ja vam garantujem da ne postoji zapadni menadžer koji bi mogao u Srbiji da vodi trafiku, a kamo li ozbiljnu firmu i obrnuto, svaki onaj ko je uspeo da u Srbiji drži trafiku 10-15 godina, pod sankcijama, ratom i DOS-om (kao najvećom pošasti) taj bi bez problema vodio Coca-Colu. :rtfm:

Silom prilika sam više puta imao kontakt sa tim zapadnim menadžerima. Njihovi štosovi kojima pokušavaju da nas prevara ne bi prošli ni kod male dece u Srbiji. Istina je da oni uvek uspeju da izrade naše firme i državu, ali to nije posledica njihove pameti i samopouzdanja, već je posledica mita i korupcije gurnutih u pravi džep u Srbiji....inače su u stvari SMEŠNI. :hahaha:
teže je da nateraš žabu u vodu
nego da navučeš naš rukovodeći kadar na podmićivanje
još će naši da plate poslovni ručak u dobrom restoranu( na potpis normalno) da bi dobili mito

ponavljaj to sto puta dnevno ,zamisli to sto puta i postaćeš menadžer na zapadu

p.s. ne moraš da kupuješ knjige stivena rudeza
aham... :D
Možete se rugati, ali ja vam garantujem da ne postoji zapadni menadžer koji bi mogao u Srbiji da vodi trafiku, a kamo li ozbiljnu firmu i obrnuto, svaki onaj ko je uspeo da u Srbiji drži trafiku 10-15 godina, pod sankcijama, ratom i DOS-om (kao najvećom pošasti) taj bi bez problema vodio Coca-Colu. :rtfm:

pa razlog više da postanem, biću najbolja :D :D

izazovi koje smo doživljavali tokom 90-tih su za rubriku verovali ili ne
svaka čast onima koji su firme koje su vodili isterali na zelenu granu i opstali
problem su ona većina koja su samo otimali ne gledajući druge

sto se tiče trafike , moju rodjaku je inspektor gadjao sa njenim poslovnim knjigama u njenoj prodavnici
šta je sve prezivela ne ponovilo se

NIje mi podiglo samopouzdanje....

možeš da otpevaš i odu sebi, ali ako ne preduzmeš nešto konkretno, samopouzdanje ostaje samo slovo na papiru... gomila nabacanih reči bez ikakvog smisla.
knjiga o sreći i textovi sličnog sadržaja više služe podizanju svesti ka optimističnom načinu razmišljanja.
ako hoćeš da podigneš samopouzdanje, suoči se sa onim što ga narušava... ali bez tuđih fraza i definicija. inače, sa ovako, najblaže rečeno, naivnom razmišljanjem, sa 26 godina, neću da ti rušim samopouzdanje, ali deluješ dosta nazadno, uz to gajiš ogroman potencijal za pogrešno rukovanje, od strane sekti, ili sličnih manipulativnih organizacija, poroka, proroka, makroa i sl. :lol:

mene podseca na ovo.:lol:

Верујем у једнога Бога, Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог.
И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносуштног Оцу, кроз кога је све постало;
Који је ради нас људи и ради нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;
И Који је распет за нас у време Понтија Пилата, и страдао и био погребен;
И Који је васкрсао у трећи дан, по Писму;
И Који се вазнео на небеса и седи са десне стране Оца;
И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, Његовом Царству неће бити краја.
И у Духа Светога, Господа, Животворнога, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке.
У једну, свету, саборну и апостолску Цркву.
Исповедам једно крштење за опроштење грехова.
Чекам васкрсење мртвих.
И живот будућег века. Амин.

a moze i ovo - on stavi sake na oba uha tvrdeci i dalje da vidi duha
To - stiven king
(nisam sigurna da li je dobar prevod i da li se ja dobro secam recenice:think:)

Back