Da vidimo ovako..
Moze da se desi da tebi nije prosledjen deo kako je isao redom..Nista me ne bi cudilo, zaista jer ima 3 dana kako je forum u reorganizaciji i kako zarad dobre namere napravise veliku zbrku samo sa tim sto se ogranicilo brojevno stanje poruka sa kojim novi clanovi ulaze u "vidljivi deo"... Znaci, kad se proslede njihove poruke, prosledjuju se sve, i potrebne i nepotrebne, i duplirane i sve, upadaju po hronoloskom redu, tamo gde smo mi vec prosli, odradili i gde mozda necemo zaviriti ponovo jer su to teme sa po 30-tak stranica. S obzirom da sam ja to slucajno ukapirala zbog izgleda strana koje sam otvaralapri radu, vracala sam se da vidim zasto je to tako, sta se menjalo i zato sam bar 24h pre tebe videla o cemu se radi. Normalno je da si videla samo neku, rekla bih srednju poruku koja je iskocila pred tebe, odjadnom, dok su to, verovatno bili njihovi pokusaji da proture bar neku poruku da bi videli sebe na forumu jer 2 dana nije bilo odgovora sa njihov strane na nasa tumacenja, upravo zabog"vise sile", ne zbog njih. Jos jednu stvar ja odmah pogledam, a to je datum ukljucenja ljudi kojima radim i lako mi je bilo da ukapiram dasu novi, jos neki su mi se zalili na pp pa sam zato, pre svega ovoga pitala licno moderatora- sta se to desava..odgovor stoji na temi reorganizacija..
E pa posto ja nisam tako impulsivna kao ti i nemam tako ostar jezik, kad ne moram kao krajnju meru da ga koristim, ja nisam izletela , do sada bar, i nasla se u takvoj situaciji.
Znaci, lepo si ono rekla..." ucim se toleranciji iz tvog 9 polja.." ... Pa posto minije bilo tesko, ja sam citirala njihove postove, i u sva tri si bila ti, sa zahvaljivanjem i obrazlozenjem u prvom da oni sebe ne vide tako kako se prikazuju u sinastriji...pitanje je sto i kako, mozda se nesto previdelo, to je najlakse razjasniti i nakndno povezati, nebitno je to sada.
Bitno je da sam ja, cekajuci njihov odgovor, odgovorila na tvoju opasku, kako veza nema perspektivu, pa sam dodatno dala objasnjenje tranzita koje vidim, opet cekajuci njihov komentar..koji je bio ali nije mogao da prodje.
Znaci, draga moja, kako si vatrena i impulsivna i kako te je zaista pogodilo nesto sto ne vidis, napala si ljude dosta ostro..ne videci sve detalje. Da bi ih videla, ja sam ih prenela i slozila...
Pa sam, nek mi Bog oprosti, onda JA navela izolovano tvoj komentar, ne koliko sam bila ljuta koliko sam zaista HTELA DA VIDIS KAKO TO IZGLEDA, kad neko nema kad ili ne vidi dobro, sta ispada sa tako nejasnim citiranjem- imala sam potpuno pravo da se naljutim i ja i "nacrnim ti kozu", ali zaista na neki nacin imam mogucnost da procitam izmedju redova i da nesto odvagam pre nego sto do te mere dodjem da se zaista naljutim... Jer, ko ce ako ne mi da na kraju imamo najvise strpljenja i razumevanja jer mi treba da vidimo sve ono sto drugi ne vide, to nam je zadatak!
Znaci, konacno smo se sporazumeli! Zato sam jutros u cik zore, pisala i moderatoru sa jasnim objasnjenjem da se tek sada ovde pravi veca zbrka!
Znam dobro tvoju karti i kako je znam, znam da sam morala da ti skrenem paznju, zbog tete tebi, zbog nas drugih koji radimo jer neko drugi nece videti stvari onako kako ihja vidim kao i zbog tako nekih ljudi koji su, silom prilika ostali napadnuti bez mnogo realnih razloga!
I uz put....nisam im poklonila vise paznje nego drugima, svako dobije onoliko koliko trazi, samo oni nisu stigli da traze, drugi to rade sa mnogo vise poruka i pitanja, pogledaj malo moju temu..
Ljubim ja tebe....vatrena..