Zahtevi

starimravojed

Zainteresovan član
Poruka
236
Koliko je po vama normalno da zena koja ima muza od vas trazi da joj govorite svako malo nekakve lepe reci i to svaki dan dovede skoro pa do svadje, jer vi kazete tu i tamo neku rec. Sto je i normalno, nije vasa zena.

Meni je to tesko reci i ne mogu, prvo sto mi je ljigavo, drugo sto ne osecam, a ne osecam zato sto ne osecam i plus nije moja, sta imam ja sa tim svim? Ja sam tu samo radi dogovora i to je to.

Oduvek sam bio fasciniran zenama koje bi da imaju dva tipa i od oba tipa jako puno paznje. Gde je kraj toj zenskoj pohlepi?

Koliko je po vama normalno da zena koja ima muza od vas trazi da joj govorite svako malo nekakve lepe reci i to svaki dan dovede skoro pa do svadje, jer vi kazete tu i tamo neku rec. Sto je i normalno, nije vasa zena.

Meni je to tesko reci i ne mogu, prvo sto mi je ljigavo, drugo sto ne osecam, a ne osecam zato sto ne osecam i plus nije moja, sta imam ja sa tim svim? Ja sam tu samo radi dogovora i to je to.

Oduvek sam bio fasciniran zenama koje bi da imaju dva tipa i od oba tipa jako puno paznje. Gde je kraj toj zenskoj pohlepi?

Тамо где ти кажеш "нема даље".

pa nije normalno...ona oće potvrdu svoje ženstvenosti, pa pošto očigledno ne veruje onom svom, traži dodatnu...

jos te nije sutnula?

Zene su vaspitane da budu pohlepne i da traze jos i jos i jos. Samo razmisli..Dok si ti kao dechak odrastao sa konstruktivnim igrackama koje te uvode u svet stvaralastva, snalazenja u prirodi i vestini (automobili- mehanika, koordinacija oci ruke noge, trcanje, kompjuteri i td) zene su rasle uz igracke koje su ih ucile vestinu manipulacije i lazi, lutkice, oblacenje, sminkanje, vezbanje govora tela (mio osmeh, tuzan pogled, hladan pogled (modelsica na pisti) i td). Tako da dok jos ona napuni i 4 godine, ona je vec usla u svet, gde shvata muskarca kao sredstvo koje treba da joj priusti nesto, a ona ce ga izmanipulisati samom svojom pojavom i vestinom govora tela.Kada odrastu, nemaju pojma ko je napravio, doneo i postavio tu stolicu i sto na njenom radnom mestu (ali ima jako prijatan osecaj da sedi na njoj i razmislja kako ce joj taj posao doneti nesto, a ne kako ce doprineti boljoj funkcionalnosti kolektiva (pogodi sta, nikada nije igrala kolektivni sport u mladosti da shvati sta je timski rad). Gledace da joj kancelarija ima lep pogled i osecaj slobode (a nece se nikada pitati, sta to na primer ti radnici prave dole preko puta ulice, i kako to rade), vise ce je interesovati kakav doprinos ima romantican pogled na grad iz njene kancelarije, i kakve emocije to moze da izazove za nju Tako da, sta god da ti zena trazi, a ti to ne zelis, nemoj to da radis, velike su sanse da si vec izmanipulisan.

pa to ej valjda blam al neki je hteo da otvori
al nemoj da se pravis znas o cemu se ovde radi za zhene :I
valjda muski imaju + na snagu, mozete mozda isto psihicki da se unistavate mada zashto
a on moze bolje da bije??

Poslednja izmena:
Ne, ne pravim se, ne znam koja je istina sa tvoje strane, znam istinu za koju ja znam da je istina. Nasilje cine oba pola. Sigurne kuce postoje samo za jedan. Kada cujem da mi neka zena za bilo koji argument izbaci tu pateticnu stavku sa sigurnim kucama, ja se najezim. Uzgred, za ogroman procenat, kada muskarac udari zenu, to je ako je zena udarila njega pre toga (to su naucnici, to je javno, to nije neka proizvoljan teorija), uzgred, kada je muskarac udaren, ne prijavi slucaj zato sto i samo drustvo ignrise, pa cak i ismeva to, niti ce iko zaista da se pobrine za taj slucaj. Ako mene pitas, mislim da zene cesce napadaju i fizicki muskarce nego muskaraci zene. No, imas bezbedne kuce za jadne zenice, imas organizacije za jadne zenice, imas pokrete za jadne zenice, imas cak i borbu protiv raka dojke za jadne zenice (sta je sa rakom prostate kod muskaraca), imas ceo zdravstveni program za jadne zenice, jadne zenice ispunjavaju uslov za penziju sa vecom penzijom iako su manje radile od zlih nasilnih muskaraca. Tako da, aj ne ke;aj, muka mi je kada cujem te gluposti.

to su stvarno jadne zene ako si primetio, one bas izubijane sto to trpe vise godina, znaci ne pitas zasot kako nego je vadish

pa da, trebalo bi mozda zakonodavno da se sta znam on uhapsi blabla da se ona zastiti, da ostane u svojoj kuci ali ova NVO onda popuni tu rupu
zato sto zena ima i izgled pa kad je muz rasplavi po faci i rebrima onda je to dodatno
znaci to mu dodje ko neka operacija hitna a ti si se zapustio

znaci nije to sto ti kazesh
nema ni neka borba protiv raka dojke itd, to je bila ona katarina pa kad su je skembali ni otome se ne prica. a zato sto se na zene vrsi pritisak
nismo nista povlascenije od vas ne boj se x......x

da, to jeste mozda da se dize frka te kuce, vise nego prakticno da se resava, ali i na zene se vrsi pritisak da moraju da budu ovakve onakve savrsene, sise su bitno srdstvo itd
a teoretski ako mislis da nesto fali mozes i ti da pokrenes :confused:

I jos nesto, ako ti je argument to sto je muskaraca jaci fizicki pa je opravdano ako zena udari muskarca a da on ne uzvrati i da zena prodje nekaznjeno za to. Odakle njoj snaga i mooda da ga udari na prvom mestu ako je mala tinkerbell? A obozavam akda vidim zene koje gledaju film, u kojem neka super hi fi liberizovana zena udari muskarca izmedju nogu, i on se onako savije, a ona je kao povedaaaaaa. Woman power fuk yeahhh, mozemo sve, moze nam se, pravda je na nasoj strani. Tako mu je i trebalo kada je muskarac.

znas sta ajd ti u sigurnu kucu za zene pa im to objasni sto si ovde :neutral:
da su muskarci isto mucheni i ovo i ono... mada to su slucajevi i ekonomski losi
pa mozda ce biti u buducnosti, ovo su jos starije generacije valjda ili ti ostaci, u buducnosti mozda bude polapola
pa ima sigurno te manipulacije ali ima i realnih situacija nisi bas toliko blesav. imash one izvestaje o ratu o raznim zlocinima pa citaj

Glup je argument vezan za bezbedne kuce zaista. Zrtva sama trazi nasilnika. Nema ono kao komsija uzoran covek, a ovamo bije imlati zenu privatno. To su samo medijske izmisljotine da prave paranoju u drustvu. Uvek mogu da izadjem sa tobom i lepo ti prstom pokazem muskarca za kojeg tvrdim da nije nasilan (naravno, udaraj ga loncima, serpama, udaraj mu samare, pa ce se desiti da ti i uzvrati- normalna prirodna reakcija)..Nego, nije li to da zrtvice veoma cesto i traze nasilnika, hmmmmmmmm?

pa one su tu da bi se spasile, ne iz hira, to je vec dogorelo do nokata, kao i one seks trafiking i radni trafiking zrtve
muski su valjda zrtve radnog trafikinga a to ih je i jako sramota

Back