Захарова: Зашто се Вучић састаје с фон дер Лајен и гура Србију ка броду који тоне

nemoj samo da ubacujes jos i zbunjujuce pojmove

da, ali nekad zastranjujes, a znamo da mozes mnogo bolje.. pisi jasno i prosto, da ljudi razumeju
p.s. a ja sam se javio samo da ppodignem ovu temu, ako je sns sendvicari nisu videli, ne oglasavaju se ovde?
Namerno sns botovi se ovde ne oglašavaju da bi sakrili ovu temu.
A neprocenjivo je ovo što je Zaharova izjavila ova tema mora non stop da bude u vrhu.
Rusija je pustila Vučića niz vodu

nemoj samo da ubacujes jos i zbunjujuce pojmove

da, ali nekad zastranjujes, a znamo da mozes mnogo bolje.. pisi jasno i prosto, da ljudi razumeju
p.s. a ja sam se javio samo da ppodignem ovu temu, ako je sns sendvicari nisu videli, ne oglasavaju se ovde?

Чинити се ...

Све до сад иде ка Устанку... ако иде, видећемо очајничке потезе свих страна!... :kafa:

Чинити се ...

Све до сад иде ка Устанку... ако иде, видећемо очајничке потезе свих страна!... :kafa:

Istorija se ponavlja kao u XIX veku kada su tadašnji Naprednjaci okrenuli leđa Rusiji i onda Rusija dala mig narodu u Srbiji.
I sada kad krene ustanak Vučić će proći kao Naprednjaci u XIX veku. Poslušaj VIDEO naprednjaci prošli jako gadno ubijeno svih 140 SNS poslanika narod ih ispekao na ražnju i Napredna stranka se ugasila

Захарова: Зашто се Вучић састаје с фон дер Лајен и гура Србију ка броду који тоне​

a sta bi drugo veleizdajnik, nego da propadne srbiju, kao ti t`ihi zapad sto propadas
Namerno sns botovi se ovde ne oglašavaju da bi sakrili ovu temu.
A neprocenjivo je ovo što je Zaharova izjavila ova tema mora non stop da bude u vrhu.
kanjesna

Захарова: Зашто се Вучић састаје с фон дер Лајен и гура Србију ка броду који тоне​

На питање РТ Балкан о томе како Русија гледа на то што је председник Србије Александар Вучић у Бриселу са Урсулом фон дер Лајен и Антониом Коштом разговарао и о сарадњи Србије и ЕУ у области наменске индустрије, као и то што су Србија и Мађарска потписале споразум о војној сарадњи, Марија Захарова је рекла да сматра апсурдним приближавати се "броду који тоне".​

На питање РТ Балкан о томе како Русија гледа на то што је председник Србије Александар Вучић у Бриселу са Урсулом фон дер Лајен и Антониом Коштом разговарао и о сарадњи Србије и ЕУ у области наменске индустрије, као и то што су Србија и Мађарска потписале споразум о војној сарадњи, Марија Захарова је рекла да сматра апсурдним приближавати се "броду који тоне".​

„Знате, у изјавама европских бирократа, и то не први пут, видимо грубо и безочно мешање у унутрашње послове суверених држава. Сматрамо да је то апсолутно неприхватљиво, јер једино српски народ има право да одлучује о судбини своје државе, која је пре свега одговорна пред својим бирачима, грађанима и народом“, приметила је Захарова.

https://srbin.info/politika/zaharov...n-der-lajen-i-gura-srbiju-ka-brodu-koji-tone/

Rusija je rekla....

Vucic se slepa na EU brod koj tone
Зато што Путин нема му%а да га пусти низ воду, а Захарова каже оно што Путин мисли, плаше се да ће тада још више отићи ка западу, а нема више куд у суштини. Путин као и сви други лидери, чекају да коначно и дефинитивно изгуби власт, па онда са новим властима да настави сарадњу.
Кад Путину нису сметали жути олоши, што би му сметали сада ови помешани жуто-црни олоши.

Зато што Путин нема му%а да га пусти низ воду,
Pa ako bi "Putin njega pustio niz vodu" morao bi da ti instalira nekog pravog diktatora tipa Madura i Lukasenka kao zamenu, a tebi se to ne bi ni najmanje svidelo.
Vec sam pisao da su nase integracije sa Rusijom i Kinom nemoguce bez usvajanja njihovog autoritarnog modela vladavine: jedna partija, jedan lider, jedna zemlja.

Pa ako bi "Putin njega pustio niz vodu" morao bi da ti instalira nekog pravog diktatora tipa Madura i Lukasenka kao zamenu, a tebi se to ne bi ni najmanje svidelo.
Vec sam pisao da su nase integracije sa Rusijom i Kinom nemoguce bez usvajanja njihovog autoritarnog modela vladavine: jedna partija, jedan lider, jedna zemlja.

308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpggfnb-gt.webp

svaka vlast na svetu ima ponekog pajaca koji se po medijima cudi kao sojic jer je to danas modus politickog zaludjivanja ljudskih sundjera koji jos uvek veruju scemu sta procitaju. ko moze da gleda britanski parlament, to je za kokice sta tamo lupetaju ponekad. to se gleda kao zabava a govorim o parlamentarnoj tradiciji koju britanija neguje svi znate koliko dugo.

Back