Zaharova: Verujemo da je Srbija u potpunosti svesna rizika zbog snabdevanja Kijeva municijom

Poruka
19.738
https://n1info.rs/vesti/zaharova-ve...esna-rizika-zbog-snabdevaja-kijeva-municijom/
///////////////
Ovo nije pretnja samo Srbiji vec i regionu.
Srbija je pod NATO kisobranom i ove pretnje ne predstavljaju neki ozbiljan rizik.
Србија није под НАТО кишобраном.
Она сарађује са том организацијом на много поља, купује наоружање и опрему од земаља чланица те организације и сл. али није у НАТО.
Србија није ни у војном савезу са Русијом. Ми смо набављали опрему од Русије, сарађивали у много чему али нисмо у било каквом војном савезу са Русијом.
Ми смо са свима као ок али не припадамо никоме и успут завучемо свакоме по мало.
Док обе стране не поп..из..де.

Србија није под НАТО кишобраном.
Она сарађује са том организацијом на много поља, купује наоружање и опрему од земаља чланица те организације и сл. али није у НАТО.
Србија није ни у војном савезу са Русијом. Ми смо набављали опрему од Русије, сарађивали у много чему али нисмо у било каквом војном савезу са Русијом.
Ми смо са свима као ок али не припадамо никоме и успут завучемо свакоме по мало.
Док обе стране не поп..из..де.
usput dok zavlacimo svima po malo, zavlacimo sebi do balcaka.

usput dok zavlacimo svima po malo, zavlacimo sebi do balcaka.
Врло слично сам хтео да напишем али ме прекинуо телефонски позив.
Све некако имам утисак да ће овај стриптиз и седање у крило свакој муштерији много да нас заболи.

Врло слично сам хтео да напишем али ме прекинуо телефонски позив.
Све некако имам утисак да ће овај стриптиз и седање у крило свакој муштерији много да нас заболи.
pa oni druze ne sede u krilu da ih neko nezno ljulja... postoji i drugacije sedenje u krilu :lol:

nas boli, a oni u tom polozaju uzivaju zaiskreni i sa sunovratnim orgazmicnim pogledom.

pa oni druze ne sede u krilu da ih neko nezno ljulja... postoji i drugacije sedenje u krilu :lol:
У сваком случају не гине нам ка.. (ј)..ање. Може и друго слово у заграду да се убаци.
Две речи потпуно различитог значења и психичког стања а разликују се само у једном слову.

Kakvo je misljenje Zaharove o Turskoj i prodaji oruzja Ukrima?
:think:
Москва негодује због тога али је прилично тиха. Да ли је тиха што је немоћна у овом тренутку или што им спрема нешто озбиљно видећемо.
Само једна информација: сећаш се да су Турци кукали да им Русија испоручи С400. То је било натезање. Руси им испоруче а ови јаве пре неколико дана да ће тај исти да преселе у базу Инџирлик у којој су иначе смештене америчке трупе. Мало ће Амери да копају и чачкају по томе.
Утера Турска Русима још једну туки.

Москва негодује због тога али је прилично тиха. Да ли је тиха што је немоћна у овом тренутку или што им спрема нешто озбиљно видећемо.
Само једна информација: сећаш се да су Турци кукали да им Русија испоручи С400. То је било натезање. Руси им испоруче а ови јаве пре неколико дана да ће тај исти да преселе у базу Инџирлик у којој су иначе смештене америчке трупе. Мало ће Амери да копају и чачкају по томе.
Утера Турска Русима још једну туки.
Turska je najljigavija drzava na svetu.Njih na tom mestu drze VB i Francuska,inace bi davno bili proterani u dubinu Anadolije.Jedini lek za njih je drug Mileikowski,pred kojim se turci usiske.Naravno da osudjujem zlocinacke napade u Gazi.

Неко наиван би рекао да Русима као смета што муниција из Србије "пада у руке" кијевском режиму...

Наравно да им не смета, зашто би? Руси имају пуно поверење у нашег Председника и у нашег Патријарха.

Back