Zagreb:Nacisti najavili čistku nehrvata i nekršćana

Pa znaš kako,sa tim glupostima tipa ''mi smo šovinisti,mrzimo nesrbe i nepravoslavce'' idi u Hrvatsku,oni ponekad vole da slušaju poltrone dok ne zaključe da su previše ponizni i dosadni.Savršeno me nije briga ko ti je ni šta ti je prijatelj,a tebi je verovatno u krugu porodice zanimljivo da ponavljaš da si kao Srbin(ako jesi) ratni zločinac,šovinista ili šta god hoćeš da budeš.
Meni cela ta kakofonija nije zanimljiva,već dosadna pošto asocira na glagol kakiti.A što se tiče neprijatelja,izdajnika i sličnih imenica slobodno izaberi šta te se sviđa,pa proglasi sam sebe time.:thumbdown:

Sad mi je jasnije. Ukapirao si iz posta (ne znam kako) da sam neki celavac, skins ili vec sta... Necu da duzim. Nisam. Niti sam pristalica takvih pokreta. Mislim da se nismo razumeli. Komentar mi se svodio na to da ni ovde u Srbiji situacija nista bolja, samo su objeki mrznje neki drugi.

Поганко .... само ми кажи једну ствар ... шта је то ОБРАЗ ... Мислим, ili pak ovi domaći obrazovci i ostala fa. ekipa то ми објасни ... Кога то они тамане

Gomila brainless idiota. Poznajem nekoliko tipicnih primeraka. Iskreno se nadam sudskoj zabrani istog.

Поганко...ник говори све о теби..немам коментара на ове твоје баљезгарије!

Naravno da ne govori. Zapravo i ne znam kako mi je pao na pamet pre par godina kad sam se prijavljivao.... Sad bih verovatno izabrao nesto drugo.

Poslednja izmena:
Za tebe su svi mnogo glupi.
'ajde odgovori sam sebi na ovo.
Suicide.gif

Poslednja izmena:

Back