Studenti 3.0 najavili zauzimanje fakulteta

E, ako im se ne ispune zahtevi, oćel' da počnu koljektivno gladovanje?
Pitam zbog druga, komšije & rođaka.
Planiraju da se učlane u st. 3.0 gtlx, pa da ne ulete baš u gladovanje bez pripreme.
A i glupo bi bilo da ga ,eventualno, počinju sad dok traje post. Da ih ne prozivaju da su cave, nego od Petrovdan, kad se na mrs prelazi, onda gladovanje ima težinu.

E, ako im se ne ispune zahtevi, oćel' da počnu koljektivno gladovanje?
Pitam zbog druga, komšije & rođaka.
Planiraju da se učlane u st. 3.0 gtlx, pa da ne ulete baš u gladovanje bez pripreme.
A i glupo bi bilo da ga ,eventualno, počinju sad dok traje post. Da ih ne prozivaju da su cave, nego od Petrovdan, kad se na mrs prelazi, onda gladovanje ima težinu.
**бо ти то гладовање без минимум три главна оброка и 2 међуоброка. :ortaci3:

Liči na smešan pokušaj nepriznavanja poraza, jer mi liče na smišljenu grupu samo zarad traženja izbora.
Mislis kamuflirali se u cacije kako bi trazili izbore i sa te pozicije?
A onda bi ''glavni čovek'' imao opravdanje da je pristao na ''njihov zahtev'' a ne zahtev hiljade ljudi sa protesta.
To da, Vucic uvek rado raspisuje izbore i kad niko ne trazi, ali pod pritiskom - ne prilici.

I prođe i taj famozni 7.7,
Ne razblokiraše studenti 3.0 fakultete, ne oslobodi se narod Kosova i Metohije Kurtijevog terora, ne uapsiše Aidu Čorovič (zašto nju, šta je ona sad skrivila?)

Toliko sam nade polagao u njih, a oni ništa. Odnese ih pustinjski povetarac što prohuja Beogradom. Puuuuh...
Čekam s nestrpljenjem verziju 4.0' gtlx (sa neraubovanim katakligerom i bez plivajućeg zamajavača)..
P.S. Nadam se da će turbina da bude ma max

Aida čorović bila na n1 kritikuje kinesko kopanje ruda mislim u čačku ili boru. Pošto su to kineske firme ko bi to njoj mogao da preti? 🤔
Auh ! Dakle, zločinačko delovanje. Opal kriminalac.
Ne znam, nešto u zadnje vreme ne stižem da ispratim bravure našeg DJV (a i protiv sam nasilja nad životinjama .nek vrati konju glavu, pa da vidim onda), al cenim, Aida dobila solidnu porciju "odlikovanja" od gore pomenutog

Back