Zene su same prihvatile da su "slabiji pol", cast izuzecima. Ja ne mislim da je zena slabiji pol, stavise, mislim da su jace od muskaraca. A da se one nesto pitaju (kao sto se ne pitaju) ne bi svet ponekad bukvalno licio na klanicu, bilo bi manje gladi, strahova...
Ali, generalno, zene vole da su "slabiji pol". Ja se pitam, a po CEMU?

Po kolicini tereta koji na grbacu mozemo da natovarimo?! Lakse zaplacemo?! Sta treba da radimo?
Nisam ja feministkinja (feminizam su izmislili upravo muskarci) i ne borim se za "zenska prava", to bi mi generalno bilo degutantno, ali postoje ugrozena prava zene, i nisu (vidim da je ovde i o tome rec) krive sto ih muzevi mlate, ali su krive sto sebi dozvole da nemaju svoj posao ako mogu da ga imaju, sto se ne skoluju ako mogu, i sto su ZAVISNE!
Zavistan covek je sputan covek.
Ja necu da tvrdim da su muskarci neprijatelji nas zena, kao sto oni misle to za nas

Mi smo samo DRUGACIJE u mnogo cemu (ne mislim bukvalno na fizicku razlicitost), dakle, ni bolje ni gore. U osnovi smo isto: LJUDSKA , iliti STAN ZA BOZANSKOG PUTNIKA
Ekstreme ne racunam, ni na jednoj strani. O njima nije rec.
P.S. Uteha je da su promene ipak moguce, da sujete umiru kao sto se i rajdaju, da ljubav preovladava i da je samo nada uvek sveza.
I, da, da ce Tibet biti slobodan
P.S.2.Ako neko pokusa da me nacisto zatuce zbog ovoga sto napisah, neka zna da LASTE jednako kao i PITONI, svoj plen gutaju ziv