Zaglupljivanje devojčica u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nego ih druge,starije žene uče da je njihovo pravo da očekuju sve a da ne moraju da rade ništa.Slušaj dobro šta pričaju i biće ti jasno zašto nam je loše i zašto Srbi nestaju.
I porodica i škola su propali...i da,od žena se očekuje ništa ili ne očekuje ništa,kakogod.

Dobar izgovor zlata vredi...razumemo mi zašto ti nemaš uspeha, porodica i škola su propali :D

To je kupovina i svodjenje ljudskog bica na objekat bez emocija i osecanja ali ako zena zeli da prodaje svoje telo to je njen izbor posle ne treba da se zali i pljuje sve muskarce , napravila je izbor

Sve ti to pogrešno shvataš. Stvar je u genima i jednoj potrebi, koja nije racionalna, da najbolje gene prenese na svoje potomstvo. Nije za ženu onaj pravi sa kojim izlazi, Onaj pravi je kome odluči da rodi dete.

Sve ti to pogrešno shvataš. Stvar je u genima i jednoj potrebi, koja nije racionalna, da najbolje gene prenese na svoje potomstvo. Nije za ženu onaj pravi sa kojim izlazi, Onaj pravi je kome odluči da rodi dete.

Pravi je onaj koga voli , onaj koga izabere samo zbog kesa i sigurnosti nikada nece takvog voleti niti ce biti srecna , Ljubav nije racionalna pojava a sponzorstvo jeste ako u drugoj osobi ne gledas subjekata odnosno ljudsko bice sa emocijama , osecanjima vec samo objekat koji treba da zadovolji materijalnu potrebu i sigurnost onda je ta osoba promasila zivot , nikada takve osobe nisu srecne niti njihova deca

Pravi je onaj koga voli , onaj koga izabere samo zbog kesa i sigurnosti nikada nece takvog voleti niti ce biti srecna , Ljubav nije racionalna pojava a sponzorstvo jeste ako u drugoj osobi ne gledas subjekata odnosno ljudsko bice sa emocijama , osecanjima vec samo objekat koji treba da zadovolji materijalnu potrebu i sigurnost onda je ta osoba promasila zivot , nikada takve osobe nisu srecne niti njihova deca

Niko ovde ne pominje sponzorstvo. Ja pričam o izboru oca za njenu decu. O genetici...

Zene su same prihvatile da su "slabiji pol", cast izuzecima. Ja ne mislim da je zena slabiji pol, stavise, mislim da su jace od muskaraca. A da se one nesto pitaju (kao sto se ne pitaju) ne bi svet ponekad bukvalno licio na klanicu, bilo bi manje gladi, strahova...

Ali, generalno, zene vole da su "slabiji pol". Ja se pitam, a po CEMU?:roll:
Po kolicini tereta koji na grbacu mozemo da natovarimo?! Lakse zaplacemo?! Sta treba da radimo?
Nisam ja feministkinja (feminizam su izmislili upravo muskarci) i ne borim se za "zenska prava", to bi mi generalno bilo degutantno, ali postoje ugrozena prava zene, i nisu (vidim da je ovde i o tome rec) krive sto ih muzevi mlate, ali su krive sto sebi dozvole da nemaju svoj posao ako mogu da ga imaju, sto se ne skoluju ako mogu, i sto su ZAVISNE!

Zavistan covek je sputan covek.

Ja necu da tvrdim da su muskarci neprijatelji nas zena, kao sto oni misle to za nas:)
Mi smo samo DRUGACIJE u mnogo cemu (ne mislim bukvalno na fizicku razlicitost), dakle, ni bolje ni gore. U osnovi smo isto: LJUDSKA , iliti STAN ZA BOZANSKOG PUTNIKA:)

Ekstreme ne racunam, ni na jednoj strani. O njima nije rec.

P.S. Uteha je da su promene ipak moguce, da sujete umiru kao sto se i rajdaju, da ljubav preovladava i da je samo nada uvek sveza.

I, da, da ce Tibet biti slobodan:lol:

P.S.2.Ako neko pokusa da me nacisto zatuce zbog ovoga sto napisah, neka zna da LASTE jednako kao i PITONI, svoj plen gutaju ziv:manikir:

Са свим овим се слажем:)
(Сем за Тибет. То је део братске Кине :cool: )

Ево мало доказа:

Lydia_Litvyak-2.jpg

Лидија Литвак, Херој СССР
Пилот ас, Оборила 12 немачких авиона, погинула на задатку

175px-Yegorova.jpg

Ана Јегорова
Пилот ас, 270 борбених летова, Херој СССР

800px-Mariya_Dolina.jpg

Марија Долина
Заменик команданта бомбардерског пука. Херој СССР
Њен авион је био погођен у један мотор и у пламену, али је авион довела на циљ и бацила бомбе на немачке циљеве, приликом повратка напала су је шест немачка авиона, одбила нападе и оборила два.

LyudmilaPavlichenko1.jpg

Људмила Павличенко
Снајпериста, 187 убијених немаца, херој СССР

Итд, Итд....

Kako to mislis da nametnas veronauku onima koji nisu religiozni!!? Veronauka u skoli je prava smejurija, dodju popovi u skolu, zakasne na cas 15 minuta, pa jos puste decu 20 minuta ranije. Cas im traje 10 minuta. I za TO primaju platu! A nama su ukinuli i dnevnice za pregledanje prijemnog ispita i zalbe. Prosle godine sam za 7 sati non-stop rada (oci mi ispale, glava pucala), dobila 500 dinara. Ni za sisanje kod frizerke, koja taj posao obavi za sat vremena.

ВЕронауку требају да држе обучени људи за то.
Дакле педагози.
веронаука треба да буде предмет у коме се изучавају све веће религије света,
Православље, Католичанство, Ислам, Будизам.
Само тако дете може стећи знање и културу.

Са свим овим се слажем:)
(Сем за Тибет. То је део братске Кине :cool: )

Ево мало доказа:

]
Заменик команданта бомбардерског пука. Херој СССР
Њен авион је био погођен у један мотор и у пламену, али је авион довела на циљ и бацила бомбе на немачке циљеве, приликом повратка напала су је шест немачка авиона, одбила нападе и оборила два.

Итд, Итд....

Ovo su dokazi........:eek::eek::eek:

:dash::dash::dash:

Дакле педагози.

To se onda zove komparativna istorja religije. Veronauk je nešto drugo. I slažem se da vjeronauk trebaju držat obučeni pedagozi. Katolički recimo :D

Дакле педагози.

Аууу...па,фали ти још и Њу Ејџ религија и листа је комплетна.

Аууу...па,фали ти још и Њу Ејџ религија и листа је комплетна.

Ствар је у ОБРАЗОВАЊУ.
Једноставно деца морају да науче основе свих религија да би била поткована знањем.
Наравном ослонац ј на Православљу, али морају те основне религије да савладају.

Ако морамо да знамо, а морамо, стране језике, онда морамо и религије.

Ето, најбољи доказ да трућаш у празно је ураво то што си се ухватила за тај део поста. :ok:

Срце, треба ти изгледа још доста да растеш, јер не схваташ односе међу половима...мушкарац и жене не постоје да би се такмичили, већ да би се допуњавали и као двоје чинили целину.;)

Ако то никад не укапираш, лако ћеш наћи неког коме треба жена која лупа шамаре и удара шаком о сто. Али да знаш, да те неко на време упозори, то је већ дијагнозе.;)

Ја таква да будем нећу, ја волим што сам жена и савршено се осећам у свом телу.:)

ceo post ti je proseravanje a vadim deo koji najbolje sazeto pokazuje kako lupetaras i cime se dičiš, dosla si do zakljucka da si na pravom putu jer te vole muski forumasi.:lol:

cini mi se dati ne shvatas igru reci, niti mi treba muskarac koga ja mlatim niti koji ce mene, govorim o strasti,

ali vi ustogljene kojima je sve potaman i sterilno bas kako bi trebalo po knjigicama iz psihologije to i ovako ne shvatate.

a ne znam po cemu ti zakljucujes da ja ne volim sto sam zena i da se ne osecam lepo u svom telu:dontunderstand:

ako hoces da se samoreklamiras ovima kojima si omiljena,otvori temu o sebi ili stavi fotkicu nemoj da koristis postove drugih zena jer i to je dijagnoza.:cool:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back