Zaglavljivanje u liftu

limunada

Buduća legenda
Banovan
Poruka
38.712
Sad procitah vijest da je neki momak propao kroz okno lifta...A i kod mene u zgradi lift nešto čudno škripi ...:sad2:
Da li vam se kad desilo da se zaglavite u liftu i kako se ponašati u tom slučaju? Da li imate fobiju od toga?
I kako uopšte funkcionišu liftovi...ima li razlike u funkcionisanju onih starih sa sajlama i ovih novijih na senzore...?:roll:
Znam da je za one stare bilo dovoljno malo skočiti,pa da ponovo prorade :) Šta ako nestane struje u liftu?
Mislim,kako neko uopšte moze propasti kroz okno lifta?On se nekako otkači ili šta?
I na kraju...da li je jednostavnije ići stepenicama...?:lol:

u lift sam se vozio 5,6 puta u životu...čuo sam da škripućka, iskreno padala su mi na pamet takva morbidna scenarija, oće to kad si ljakse pa kad uđeš u lift ko da si ušo u spejs šatl, al imo sam izgleda sreću...

pa retko se baas tu zaglavi a desavalo se da histerisu i ne smeju cackati ili izaci kad se otvore vrata na pola

Pa bio je onaj jezivi slučaj sa djetetom koga je lift presjekao ili nešto tako...sa razlogom se ljudi plaše...
I ne znam zašto bi tema bila za tinejdzere?:roll:
Liftovi su vise neispravni,nego ispravni,i moze se svakom desiti da se zaglavi...
A to nije bas smijesno...:confused:

mobilni?
i kad ides u nepoznatije zgrade ako mozes pitaj?

ima nesto da otvori vrata i da mahinalno valjda zagazi, a lift nije tu :think: ili je to uradio neko ko je bio slabovid tako ensto
u stvari uglavnom je sve u redu valjda
valjda ima neki sto odrzavaju te liftove, pa treba to redovno da rade

mobilni?
i kad ides u nepoznatije zgrade ako mozes pitaj?

ima nesto da otvori vrata i da mahinalno valjda zagazi, a lift nije tu :think: ili je to uradio neko ko je bio slabovid tako ensto
u stvari uglavnom je sve u redu valjda
valjda ima neki sto odrzavaju te liftove, pa treba to redovno da rade

Da li vam se ikad dogodilo da vam je prazna baterija na mobilnom ili da nemate signal,ili da ste zaboravili da ga ponesete...baš kad treba?:lol:

Samo kad vidim naslov teme - najezim se :sad2: (a inace videla sam i taj tekst o momku koji je propao kroz okno)
Fobiju od lifta imam kako kad..jedno vreme sam isla peske sve do 7-og na kom zivim, doduse misici na nogama su mi tada bili :zper::mrgreen:

Elem, nimalo nije prijatno..
U nepoznatim zgradama ne volim da idem liftom ako ne moram.

Uostalom - pesaka je zdravije :) sem ako vam hodnik (kao moj) nema svetlarnik :roll: pa je malo nezgodno

Pa bio je onaj jezivi slučaj sa djetetom koga je lift presjekao ili nešto tako...sa razlogom se ljudi plaše...
I ne znam zašto bi tema bila za tinejdzere?:roll:
Liftovi su vise neispravni,nego ispravni,i moze se svakom desiti da se zaglavi...
A to nije bas smijesno...:confused:

ajd evo da se uozbiljimo
ja se ceo život vozim liftom pa sam valjda navikao i nemam fobiju, zaglavljivao sam se x puta malo je neprijatno kad je između spratova al' ovako kad možeš da lupaš u vrata nije. inače kad se tako zaglaviš ima između kabine i vrata poluga, proturiš ruku pa nekad sam možeš da otvoriš vrata. tu sam par puta imao cim da ne krene lift baš kad izlazim. od moje koleginice sa posla majka joj je poginula tako što su vrata od lifta bila otvorena, a ona je ulazila otpozadi zatvarajući kišibran (misleći da u liftu samo nije bilo struje); međutim, lift uošte nije bio tu i ona je pala. nedelju dana su je tražili i na kraju su je našli dole.

Back