Da li ste se nekad zaglavili u liftu?
kako ste reagovali?
Da li imate fobiju od zatvorenog prostora?
Kako reagovati u tim situacijama?
kako ste reagovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrati mi se putem pp-a da zakazemo prvu seansu. Ako nemas duboki dzep ne salji poruku i ne tlaciDanas sam isao liftom i u jednom trenutku me uhvatio napad panike
Da li ste se nekad zaglavili u liftu?
kako ste reagovali?
imam bas duboke dzepoveObrati mi se putem pp-a da zakazemo prvu seansu. Ako nemas duboki dzep ne salji poruku i ne tlaci
Zaglavio jesam na kratko i to je bilo to. Nakon kratkog vremena i kliktanjem po prekidacu lift je proradio i krenuo. Nemam straha.
Drago mi je za tebeimam bas duboke dzepove
jedna od stvari koje gledam na odeci
svaka cast ako nisi imao napade panikeSkoro, imam i snimak haha
Pa nista igrao se sa onim alarmom, dosao lik iz servisa relativno brzo i otvorio mi vrata
lako je reci ne panicitiNikada. A kad sam bio mali, keva nikako nije htela da ulazim u liftove kad sam sâm iz straha da se ne pokvari i zaglavi.
Nemam klaustrofobiju.
Ne paničiti i sačekati da te oslobode, kako drugačije.
a kad nema rucka gore levo aaaa?Jesam ima rucka gore levo kod vrata pa sam otvarao
Imam fobiju od uskog prostora,ja kad udem u lift,usi mi se zagluve,panika krene,srce ubrza,dlanovi mokri,noge mi kleckaju,tesko se dise i na kraju mi se vid krene magliti od straha to je da se srusim.Ne samo od lifta nego od bilo kojeg uskog malog prostora.
A zvonce dugme valjdaa kad nema rucka gore levo aaaa?