Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Evo ovdje je neki dan jedna rodila.Sto koronu spomenu,podsjeti me.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce,puno.Zadrži dete. Žalićeš u starosti, ako ne zadržiš.
‚Rodi dete, podmladice te, ne odbacuj taj dar od Boga. A i nisi stara, sad je normalno da dobijes dete i posle 40-te, opustenoNe znam jesam pogodila pravu grupu za ovo pitanje,al vezano je i za ljubav i sex i porodicu..zdravlje..
Kako god..sta bi ste vi uradile?
Mislim da sam trudna.Imam vec starije dete,i 40godina.Korona postoji i dalje i mislim da je rizik zadrzati i rizikovati..I jos kad pomislim..verovatno ce carski rez,dug oporavak..godine imam i ukocen vrat,vene na nozi..nisam u punom zdravlju.
S druge strane,dete bi se obradovalo jer oduvek zeli brata..il sestru.A ja nisam sigurna da mogu sve podneti i fizicki i psihicki..
pita ljude u najkracem...Nikad nisam mogla da razumem ovakve teme
Pitas nepoznate ljude, imaginarne nikove imaginarne krstarice, ovako ozbiljno pitanje
Da li je moguce da ce na jednu od najbitnih odluka u zivotu da ti utice misljenje nepostojecih likova
Dajte se sabrati
Ne pitas nikogapita ljude u najkracem...
Po tom principu niko ne bi trebao da ide kod psihologa za najbitnije stvari u zivotu..Ne pitas nikoga
Samo sa partnerom donosis odluku
Kako mozes da poredis nas i psihologa poboguPo tom principu niko ne bi trebao da ide kod psihologa za najbitnije stvari u zivotu..
Necemo mi definitivno da uticemo na nju al mozemo da pomognemo da damo konstruktivne savete da u prici s nama naidje sama na neki svoj unutrasnji odgovor...
A ako ne pokušaš, do kraja života ćeš imati osećaj da si ostavila dete. Koliko je godina prvo dete? Zdravo je?Ne znam jesam pogodila pravu grupu za ovo pitanje,al vezano je i za ljubav i sex i porodicu..zdravlje..
Mislim da sam trudna.Imam vec starije dete,i 40godina.Korona postoji i dalje i mislim da je rizik zadrzati i rizikovati..I jos kad pomislim..verovatno ce carski rez,dug oporavak..godine imam i ukocen vrat,vene na nozi..nisam u punom zdravlju.
S druge strane,dete bi se obradovalo jer oduvek zeli brata..il sestru.A ja nisam sigurna da mogu sve podneti i fizicki i psihicki..
Sama je pitala. Pod uslovom da nije priča za slagalicu. Dala je dosta informacija u uvodnom postu. I svako od nas ima iskustva i saznanja na ovu temu.Kako mozes da poredis nas i psihologa pobogu
Nas mozes da pitas za savet da li da okrecis sobu u tuturundzasto ili zad zeleno
Ali da nas pitas da li da rodis dete, paaa, ne bas
Mi nismo neko ko poznaje doticnu, njen zivot intimu desavanja karakter, i ne treba uopste da se mesamo u intimne odluke
u svetu koji ti krojis po sebi za sebe u svojoj glavi mozda..Ne pitas nikoga
Samo sa partnerom donosis odluku
RodiNe znam jesam pogodila pravu grupu za ovo pitanje,al vezano je i za ljubav i sex i porodicu..zdravlje..
ovo je neka prica da nije isti otac dece? inace kada je isti otac ne dvoume se, samo malo.Ne znam jesam pogodila pravu grupu za ovo pitanje,al vezano je i za ljubav i sex i porodicu..zdravlje..