Zadrzati trudnocu ili ne?

pita na forumu dal da rodi
krsti se.gif

Ne znam jesam pogodila pravu grupu za ovo pitanje,al vezano je i za ljubav i sex i porodicu..zdravlje..
Kako god..sta bi ste vi uradile?
Mislim da sam trudna.Imam vec starije dete,i 40godina.Korona postoji i dalje i mislim da je rizik zadrzati i rizikovati..I jos kad pomislim..verovatno ce carski rez,dug oporavak..godine imam i ukocen vrat,vene na nozi..nisam u punom zdravlju.
S druge strane,dete bi se obradovalo jer oduvek zeli brata..il sestru.A ja nisam sigurna da mogu sve podneti i fizicki i psihicki..
‚Rodi dete, podmladice te, ne odbacuj taj dar od Boga. A i nisi stara, sad je normalno da dobijes dete i posle 40-te, opusteno:ok:

Ja bih te savetovala da rodis, nikada nisam bila neki pristalica toga da se neko resi bebe odnosno deteta,nisu ni ljudi koje sam ja poznavala, savetovala bih te da rodis :-) Ali mislim da treba da se konsultujes sa muzem,pa zajedno,nemoj bez njega.Ako zajednicki donesete odluku,tako ce vam biti najbolje.Po nalogu lekara je najbolje,kao sto si i napomenula sama.Dakle,posto si rekla,da ti je muz prepustio odluku,onda,savetuj se sa lekarom,pa vidi.To je sjajno sto mozes da rodis dete u tim godinama,ja sam mnogo mladja od tebe,mislim relativno,pa sam se mucila strasno sa time :=) Puno srece ti zelim,i javi nam obavezno odluku. Ja bih te savetovala da rodis,mislim da je to najbolje,kao sto kaze Enina,pokajaces se ako se predomislis,zivot je tako dragocen,nemoj prekinuti mlad zivot,to je i dokaz ljubavi tvog muza,sto si u drugom stanju,u tim godinama tako da.... ja navijam za to da rodis.

Po tom principu niko ne bi trebao da ide kod psihologa za najbitnije stvari u zivotu..
Necemo mi definitivno da uticemo na nju al mozemo da pomognemo da damo konstruktivne savete da u prici s nama naidje sama na neki svoj unutrasnji odgovor...
Kako mozes da poredis nas i psihologa pobogu

Nas mozes da pitas za savet da li da okrecis sobu u tuturundzasto ili zad zeleno
Ali da nas pitas da li da rodis dete, paaa, ne bas
Mi nismo neko ko poznaje doticnu, njen zivot intimu desavanja karakter, i ne treba uopste da se mesamo u intimne odluke

Ne znam jesam pogodila pravu grupu za ovo pitanje,al vezano je i za ljubav i sex i porodicu..zdravlje..
Mislim da sam trudna.Imam vec starije dete,i 40godina.Korona postoji i dalje i mislim da je rizik zadrzati i rizikovati..I jos kad pomislim..verovatno ce carski rez,dug oporavak..godine imam i ukocen vrat,vene na nozi..nisam u punom zdravlju.
S druge strane,dete bi se obradovalo jer oduvek zeli brata..il sestru.A ja nisam sigurna da mogu sve podneti i fizicki i psihicki..
A ako ne pokušaš, do kraja života ćeš imati osećaj da si ostavila dete. Koliko je godina prvo dete? Zdravo je?

Surovo je, popravljaj zdravlje, drž se podalje zaraznih bolesti, i ako ti se ne svidi prvo mišljenje doktora idi i po drugo. Treće-četvrto ako treba.
Život uvek iskreno nagradjuje. Kakav god da je.... Pobačaj se dešava sa razlogom, ukoliko nešto nije kako treba. Abortus je predaja, samo ubistvo.

I nemoj da deliš muškarce i žene po mišljenju, nego samo po mišljenju. Nikad ne znaš ko šta zna, nebitno kog je polariteta.

Poslednja izmena:
Kako mozes da poredis nas i psihologa pobogu

Nas mozes da pitas za savet da li da okrecis sobu u tuturundzasto ili zad zeleno
Ali da nas pitas da li da rodis dete, paaa, ne bas
Mi nismo neko ko poznaje doticnu, njen zivot intimu desavanja karakter, i ne treba uopste da se mesamo u intimne odluke
Sama je pitala. Pod uslovom da nije priča za slagalicu. Dala je dosta informacija u uvodnom postu. I svako od nas ima iskustva i saznanja na ovu temu.

Ne moramo da je znamo, ali možemo da iznesemo stav i mišljenje, pošto ga je ista tražila.
Iako ga je tražila samo od majki i žena+devojaka. Ali naravno da će svako ko misli da treba nešto da kaže reći svoj stav.

Majke možda jesu nadljudi, ali su i ljudi ljudi....

Kakva je boja zad zeleno? A pogledaj o čemu se sve mudruje, filozofira, i pametuje na podforumima foruma krstarice.com....
https://sr.wikipedia.org/wiki/Жад

Rodi
Još si dovoljno mlada i u snazi
Sve se da prevazići
A i starije dete će imati nekog svog
Želim ti svaku sreću od Boga 😇

ovo je neka prica da nije isti otac dece? inace kada je isti otac ne dvoume se, samo malo.

Back