Zadovoljni ucinkom na OI???

• Začetnik teme Začetnik teme KETIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi pored neceg ovakvog ocekujemo uspeh!!!
Strelci među kokoškama
Problemi naših strelaca su posebna priča, a oni su nam u prošlosti doneli mnogo medalja sa Olimpijskih igara.
Stevan Pletikosić trenira u kragujevačkoj dvorani „Jezero“, a da bi napravio 50-metarsko strelište puca iz hodnika, kroz dvoja otvorena vrata dvorane u metu u trećoj prostoriji. Lidija Mihajlović u Nišu takođe nema strelište za malokalibarsko oružje pa puca na trenažeru, u svojevrsnom virtuelnom svetu. Damir Mikec već tri godine nema trenera, a petostruki osvajač olimpijskih medalja Jasna Šekarić doskora je trenirala pokušavajući da se koncentriše uz kokodakanje kokošaka.

Jasno je svima da su uslovi losi. Cavic se pita da li ce mu u Bg grejati bazen za trening sto se nigde drugo ne dovodi u pitanje. Mislim da na sledecim OI treba ocekivati mnogo vise, bar od mladih plivaca, ako ni od koga drugo. Nas tim uopste cini mnogo mladih ljudi, tako da u Londonu.....

Kako da budem zadovoljan kad je predsednik srpskog olimpijskog komiteta FRANCUZ! Verovali ili ne ali malocas sam gledao reprizu insajdera a Curkovic kaze da je FRANCUZ! Nadam se da ima neko u ovoj drzavi ko ce odreagovati. Nije problem ciji pasos ima ali...on ga ima da mu ovde ne bi mogli nista i da moze da pobegne ako mu sudstvo na bilo koji nacin stane na rep!

Back