Zadovoljni Bob Dilan

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.280
Bob Dilan, legendarni pevač i muzičar, dobitnik Nobelove nagrade za književnost 2016. godine, zadovoljan je kako je predstavljen u filmu “A Complete Unknown”.

U filmu o životu i stvaralaštvu Dilana igrao je Timoti Šalame kojeg je Dilan nazvao “sjajnim” glumcem pohvalivši i naziv ove biografske priče.

“Uskoro će biti premijerno prikazan film o meni “A Complete Unknown” (kakav naslov!). Timoti Šalame igra glavnu ulogu. Timi je sjajan glumac tako da sam siguran da će biti potpuno verodostojan u mom liku. Ili u mlađoj verziji mene. Ili u još nekoj verziji mene”, napisao je Dilan na društvenoj mreži Ik, piše Varajeti.

Šalame se zahvalio Dilanu na pohvalama, odgovorivši:

“Potresen sam. Tako sam zahvalan. Hvala Bob.”

politika.rs
1733779880749.png

Muzičar je takođe savetovao da se pročita knjiga na kojoj je zasnovan film koji će u Americi biti prikazan 25. decembra.

Filmska priča, kojiu je režirao Džejms Mengold, prati Dilanovo preseljenju u Njujork 1961. godine i početak njegove karijere. Uz Šalamea u filmu glume i El Faning, Edvard Norton i Monika Barbaro.

1733779989878.png

Dobar muzičar ali ne znam da li ljudi znaju, on je 2020 godine kompletno otuđio svoj rad, odnosno prodao sva autorska prava nad pesmama Sony-ju i Universalu. Umetnik, buntovnik, borac protiv sistema, ali na kraju karijere se ipak dosetio da "unovči" svoj rad tako što će da se proda velikim korporacijama. Na kraju smo svi ipak alavi na novac ;)

Dobar muzičar ali ne znam da li ljudi znaju, on je 2020 godine kompletno otuđio svoj rad, odnosno prodao sva autorska prava nad pesmama Sony-ju i Universalu. Umetnik, buntovnik, borac protiv sistema, ali na kraju karijere se ipak dosetio da "unovči" svoj rad tako što će da se proda velikim korporacijama. Na kraju smo svi ipak alavi na novac ;)
"Nosi, nosi, nosi sve, što si mi dalaaa...":cool::lol:

Pre neki dan je prodat i Pink Flojd, a pre toga Sting... Business as usual

Back