Zadnji voz

jel to onaj voz sto ide za planu preko male krsne,to je poslovni moze policija da vas izbaci ako nemate kartu i to dok je voz u pokretu,znao sam lika koji je tako izgubio noge,sad hoda na rukama.

Ja sam poodavno iskocila iz voza namerno.Kad idem peske puno vise toga obidjem,vidim i dozivim i nisam ogranicena putanjom pruge ni voznim redom.Mozda cu nekad i uskociti u neki voz ako se umorim ali ne po svaku cenu .Svakako jos necu.Ne znas kud vode ti vozovi ali je dobro da mozes da sidjes kad ti se ne svidja kupe ili odrediste....

KOCKARKA:
Ja sam poodavno iskocila iz voza namerno.Kad idem peske puno vise toga obidjem,vidim i dozivim i nisam ogranicena putanjom pruge ni voznim redom.Mozda cu nekad i uskociti u neki voz ako se umorim ali ne po svaku cenu .Svakako jos necu.Ne znas kud vode ti vozovi ali je dobro da mozes da sidjes kad ti se ne svidja kupe ili odrediste....
A koliko ti imas godina ako sme da se pita?

verujem da je teska zabluda (a vlada ovim prostorima) da zivot prestaje posle 35-te...mislim da se covek oseca bolje u svojoj kozi sto ima vise zivotnog iskustva. jes' da je ista smezurana, ali sta onda!

Nek prica ko sta hoce ali nakon 35...kasno je za decu, pogotovu za zene, da radjaju. Razumem parove koji ne mogu, da imaju decu pa se trude i desi se kasnije a inace.. :roll:

Ako do 35 nisi nasao sebi partnera i nemas decu, tesko da ce kasnije od toga nesto biti. Kad si mlad sve je nekako lakse, imas vise energije, samim tim si nekako ludji i lakse podneses neke mane od partnera i gluposti koje cini..itd.

Poznajem dosta njih koji cekaju, da dobiju dobar posao, stan, kola...pa tek onda, da nadju nekog..i sad imaju sve navedeno a sami su.. :???: i sad na silu traze sebi nekog, da nebi ostali sami :roll: a znam i one koji imaju 23 god. , nasli sebi partnera, imaju dete, nasli nekako posao, stan, pa cak i studiraju i lepo im ide.

Mislim, da je glupo zavaravati samog sebe, da ima vremena i sa 40..itd..istina je, da zivot ne prestaje u 35 i da nisi mator al si mudriji i jednostavno ne pristajes vise na neke stvari - znas sta te ceka.

Po mom misljenju je nakon 35-te god. kasno za brak i porodicu. Ali postoje izuzetci.

Back