Zadnji diskovi Audi A4

Makali

Obećava
Poruka
56
Danas promenjeni zadnji diskovi
Audi A4 2002
Zadnji diskovi su fabricki u sta ja tesko vjerujem
Ima sve oznake Audi,Germany,Brojevi i slicno
Dal je moguce da ih niko nikad nije menjao a mogu reci da su bas losi bili,imaju par linija - pukotina na sebi ali je i dalje odlicno kocio 🤷

Moguce koliko km je oreslo auto.. Zadnji se ne trose toliko oni vise stradaju od korozije .. ako se ciste kocnice i podmazuju klinaci
i ne koci previse mogu da traju dugo .. prva ugradnja preko 100k zavisno od voznje ..možda je neko i sa otpada stavio neke dobre :).. a mozda je kupovao delove u Aufiju sto je vise vrerovarno

tumblr_pplskvoc2A1ryufh0_1280.jpg
:mrgreen:

Audi A4 2002
Dal je moguce da ih niko nikad nije menjao a mogu reci da su bas losi bili,imaju par linija - pukotina na sebi ali je i dalje odlicno kocio 🤷
Jel' brale da ti nije majstor menjao diskove jer ne redi klima?:hahaha:
Nisu originalni sa 300K, uvek racunaj da su barem 100ku vratili unazad. Neko je uzeo originalne diskove sto ima smisla, posto sranja koja prave Kinezi i Turci i ko zna ko jos traju manje od paknova.

Nisi ti bio maler nego su ti uvalili pokvaren kompresor, ja dok sam vozio nemački polovan krš, neke delove sam kupio na otpadu i svi su bili neispravni. Podizači prozora morao sam da remontujem, zadnja kočiona klješta neko remontovao nogama, ablender pokvaren (reko da mi nije u redu instalacijag) ja rekoh daj drugi kad ono ispravan. Sve je bilo pokvareno ili loše okrpljeno. Na tim otpadima je onaj najniži oblik života parazitsko lopovski :lol:

Audi A4 2002
Nema šanse, verovatno je neko OEM ugradio. Fabrički max 130k i da se kola ne voze ili slabo voze po gradu. Ako su toliko trajali onda znači da su loši, i da jednostavno - nisu kočili, da nije bilo frikcije i da su postali "glazura".

Back